Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Idős inkontinens kutya elaltat...

Idős inkontinens kutya elaltatása jogos ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Idős rokonomnak van egy inkontinens idős kutyája sajnos mindig bepisil nem bírják már a takarítást mivel lakásban van. Pelenka mindig lecsúszik ez sem megoldás..Orvosok nem nagyon tudnak vele mit kezdeni így mivel idősek felmerült az elaltatás kérdése mivel idős kutya
aug. 28. 08:45
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kicsit off, de írtad, hogy idősek kutyája egy lakásban.

Sétáltatják napi többször?

Nem az a gond, hogy nem?

aug. 28. 14:57
 42/55 anonim ***** válasza:
100%

Leviszik egyáltalán megfelelő időközönként sétálni a kutyát?

És akkor ugye ők nem is szeretik szegény állatot?

Elhiszem, hogy idős emberként nehéz egy kutyát is ellátni, de ha szeretünk egy állatot, meg sem fordul az eszünkbe, hogy el kellene altatni, hacsak a betegsége miatt nem muszáj.

aug. 28. 15:07
 43/55 anonim ***** válasza:
100%
41# Na én is pont ezt kérdeztem, mert lehet ez a gond.
aug. 28. 15:08
 44/55 anonim ***** válasza:
27%
#40 a beteg gyereknek mi a fsz köze van az idős beteg kutyához? A gyerek jó eséllyel nem lesz beteg ezért nem kerül annyi penzedbe, amikor meg már az lesz te nem élsz. Egy kutya idős korát viszont jó eséllyel megéled hiszen ők élnek 15 évig, te meg 70-80. Ne legyél már ennyire kretén.
aug. 28. 15:21
 45/55 anonim ***** válasza:
48%

44 én megértem, hogyneki a kutyája többet ér mint másnak a visító kölke. Nyilván saját gyerekkel más a helyzet.

Aki nem így van vele, az hazudik, és álszent.

aug. 28. 16:44
 46/55 anonim ***** válasza:
29%
#45 hogy mi van? Ez most hogy jön ahhoz amit én írtam? Itt mindenki hülye?
aug. 28. 17:37
 47/55 anonim ***** válasza:
100%
Most a pisi a gond vagy a 60 ezres gyógyszer? Egyáltalán milyen gyógyszer..
aug. 28. 19:20
 48/55 anonim ***** válasza:
76%

#46 "hogy mi van?" = Tessék?

"Ez most hogy jön ahhoz amit én írtam?"

Különbuszon, hogy fel ne ismerjék. (az illedelmes visszakérdezésed után komolyabb választ ne várj)

"Itt mindenki hülye?"

Természetesen mindenki szembejön. :P

aug. 28. 22:44
 49/55 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi van a kutyával?
aug. 28. 22:51
 50/55 anonim ***** válasza:
60%
Én fix nem élnék hugyos szaros helyen. Takarítottam kutya után lakást, amelyiknek nem is volt ilyen gondja csak a hülye gazdái bentre hugyoztatták a kertkapcsolatos lakásban. Na olyan undorító, gusztustalan mindentátható bűzt soha. Nagyon szeretem a kutyámat de nem megyek le kutyába. Az neki se normális, nem egeszséges hogy nem tudja kontrollálni a legalapvetőbb testi funkcióit. Az nem élet, engem se pelenkázzanak, inkább hajitsanak le a 10.ről. és fix hogy nem tudod mindig megoldani hogy ne legyen olyan a lakás, mert életed van és normális esetben nem az körül forog hogy a kutya ne tegye tönkre a lakast. jaj bocs most nem tudok beugrani 10 percre se/nem tudok programot szervezni mert a kutyám összehugyoz mindent ha nem rohanok folyamatosan hozzá. És ezt évekig. Évekig csak körülötte forogjon a világ mint valami downos gyerek körül. Vicc.
aug. 28. 23:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!