Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Idős inkontinens kutya elaltat...

Idős inkontinens kutya elaltatása jogos ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Idős rokonomnak van egy inkontinens idős kutyája sajnos mindig bepisil nem bírják már a takarítást mivel lakásban van. Pelenka mindig lecsúszik ez sem megoldás..Orvosok nem nagyon tudnak vele mit kezdeni így mivel idősek felmerült az elaltatás kérdése mivel idős kutya
aug. 28. 08:45
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
92%
Ha leszedi magáról akkor a pelenka fölé egy ruha. Vagy a nyakára egy gallér vagy valami.. Sok megoldás van erre, csak keresni kell
aug. 28. 12:15
 32/55 A kérdező kommentje:
31. És így éljen le a maradék életét? ....
aug. 28. 12:19
 33/55 anonim ***** válasza:
86%

Így. igen. Ha nincs fájdalma, csak be van csomagolva a hátsója, és boldog, szerettetteljes életet él, akkor igen.

Bár ha olyan gazdái vannak akik az első kellemetlenségnél inkább eltávolítják az élők közül, akkor lehet a többi feltétel nem teljesül ahhoz, hogy így is boldog legyen.

Évekig takarítottam volna még az én kis drágám után. Ha kell, napi 20x is.

aug. 28. 12:24
 34/55 anonim ***** válasza:
79%

"Voltam náluk tegnap előtt egész lakásban a húgyszag árad, egyszerűen idősek nem tudják már ezt csinálni..."

Ha meg kiderül, hogy kuty nélkül is az van, mert már mondjuk nem tudnak minden nap tisztákodni, akkor öket is "elaltattatod"?

Mondjuk legyen már vér a pucádban, nevezd nevén a dolgokat. Nem elaltatni, hanem megölni akarod a kutyát.

Nyilván általános eslöre mindenki tudja mia a különbség az alvás és a halál közt. Csak a szánalmas leleked megnyugtatására használod ezt a szót, mert így bemeséled magadnak, hogy nem gyilkos vagy, hanem "jóakaró".

aug. 28. 12:36
 35/55 anonim ***** válasza:
78%

#32 miért ne élhetné le a hátra lévő életét egy ruhával a seggén? Az nem fáj neki, sőt a gazdának se. Hány ember él évtizedekig tena ladyvel mert szülés után inkontinens lett. Most akkor őket a Dunába kéne lőni?

De van egy olyan érzésem hogy nektek igazából a 60 ezer forintos gyógyszer a probléma, a pisi csak kifogás.

aug. 28. 12:41
 36/55 anonim ***** válasza:
53%
35. És ha a 60 ezres gyógyszer a gond? Nem mindenki a Gyakoris álomvilágban él, a valódi életben, 60, az NAGYON-NAGYON-NAGYON sok pénz a legtöbb dolgozó embernek. Főleg fűtési időben.
aug. 28. 14:09
 37/55 anonim ***** válasza:
71%
Most ilyen troll kérdéseket írkálsz ki? Mire jó ez?
aug. 28. 14:13
 38/55 anonim ***** válasza:
87%
#36 akkor nem kell kutyát vállalni. Értelmes ember tudja hogy a kutya nem két hónapra szól hanem 10-15 évre és bizony lehet hogy a vége felé komolyabb összegeket költeni kell rá amikor romlik az egészsége. Biztosan meglepő lesz amit most mondok, de nem kötelező mindenkinek kutyát tartania..
aug. 28. 14:21
 39/55 anonim ***** válasza:
20%

Szerontem igen. Ez nem élet.

Ha én ilyen állapotban lennék, tuti szeretnék meghalni. Szerintem ő is.

aug. 28. 14:44
 40/55 anonim ***** válasza:
29%

37. Növekszik a szintje. Meg sok kérdést az oldal dolgozói írnak, hogy pörgessék a reklámokat.

38. Aha. Láttam a TV-ben, hogy beteg gyereknek gyűjtöttek 50-200, sőt, 900!!!!!! milliót!!!! Ha gondolod, megkeresem neked az elérhetőségeiket, és írd meg nekik, hogy rohadt proliként minek szülnek, tetszettek volna előtte félretenni legalább 500M-1milliliárd forintot! (Gondolom neked lenne 400M-ed, ha beteg lenne a gyereked? Mi?)

aug. 28. 14:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!