Idős inkontinens kutya elaltatása jogos ebben az esetben?
Az én kutyám beteg volt, és igen voltak költségei, de addig nem adtam fel ameddig láttam, hogy a kutyám élni akar. Attól, hogy maga alá piszkít számtalan oka lehet. Akkor vannak más rokanai, akik segítenek vagy megbeszélnek valakitől segítséget. Bármilyen háziállat költségekkel jár. Amikor magadhoz veszed, akár fiatalon, akár idősen ezzel számolni kell. Mondom nincs az az isten, hogy orvos elaltassa. Hiszen kutyáknak is van élni akarásuk. Az meg, hogy " idős altatsuk el" gyomorforgató gondolkodás. Hiszen van számtalan megoldás van.
Többieknek adok igazat. Meg lehet oldani. Nem akarásnak nyögés a vége. Azt nem tudom az ilyen emberek miért vállalnak felelősséget, amikor baj van már ki menekülnek. Kutya életre szól. Nem játek, hogy kedvünkre dobáljuk őket.
Akkor tessék segíteni nekik! A kutya öregre szól mint egy gyerek.! Vagy egy idős rokon! Tessék segíteni, nem elaltatni a kutyát.! Attól, hogy idős semmit nem változtat.
Vagy ha nincs más akkor vegyenek fel valaki segítőt. Orvos is elküldi őket a fenébe ha egészséges a kutya és altalni akarják. Ők vették magukhoz. Tudniuk kell mit vállalnak. Attól, hogy idősek nem mentség. Felelőséggel tartoznak, ezt vállalták.
15. Erre nem érek rá...nem tudok nekik segíteni
1. Minden csak nem egészséges az ilyen (Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) meghatározása szerint: „Az egészség a teljes testi, lelki, szellemi és szociális jóllét állapota, és nem csupán a betegség vagy fogyatékosság hiánya.”)
2. Szerintem van olyan orvos aki jó pénzért elaltatja..
Ne haragudj, de szerintem inkább nem akarsz. Mert tudni tudd az ember bármikor. De nem is azt mondtam, hogy te. Hanem ROKONOK. Biztosan rajtad kívül is vannak neki.
Kenő pénz nincs még állatorvosnál se, börtön jár érte.
Minden esetre vigyék el állatorvoshoz és nézze meg az orvos, vizsgálja meg. Ő jobban látja.
Ne haragudj, de ez nem igaz. Normális állatorvos nem. De inkább hagyjuk, mert hiába írnak, dolgokat CSAK A KIFOGÁS MEGY. És annyira akarjátok elaltatni azt a szerencsétlen állatot, hogy gusztustalan. :(
De egyet kérek. Se te se ők több kutyát soha az életbe ne vállaljatok el.! Inkább semmilyen háziállatot ne.!
Köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!