Csokisat evett a kutya,lesz baja?
Le leszek pontozva de leszarom.
20 éve volt egy kistestü keverékem. Akkoriban raklapszára volt otthon a fellarom tejcsoki a lidltöl, és a garázsban dolgozva sokszor bontottam.
A kiskutya annyira rászokott, hogy mindig jött kunyerálni, én meg nem tudtam, hogy veszélyes is lehet.
Köszöni, ö 13 évig élt, akkor sem betegségben halálozott el.
Utólag tudtam meg, hogy van amelyik kutyának a kakaó minimális mennyiségben is halálos lehet.
A másik a szölö meg a mazsola, ami tilos. Apám gyerekkori kutyája meg minden szüretkor leheveredett egy szimpatikus töke mellé, és eszegette a szölöt.
Nagyszüleim kutyája egész életében kilószámra ette a szőlőt. Meg se tudtuk akadályozni, mert akkor titokban csinálta. Ma tudtam meg, hogy mérgező a kutyákra.
Ezzel nem arra buzdítok, hogy innentől mazsolás csokival tömjük az ebeket, csak furcsa, hogy mennyire eltér egyes példányok toleranciája. De azért ne teszteljük le.
Az én kutyám a napokban lopott el és zabált fel egy zacskó gumicukrot.
Aznap este a szokásosnál nehezebben tudtam lefárasztani, másnap pedig szivárvány színűt kakilt.
Túlélte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!