Csokisat evett a kutya,lesz baja?
1, Gyakori kerdes
2, Gyakori tanacsok megvarasa akar 1 ora
ahelyett, hogy
1, Felhivsz azonnal egy allatorvost, mennyi csoki, mikor -> azonnali valasz.
Nem akarok beszolni, de ha emberre nezve meggymagot eszel mondjuk 3db-ot, ami "eleg" mergezo, hatareset vagy azt sem tudod. Mit tennel, azon kivul hogy mondjuk... meg sem tudod hanytatni magad - most jelen esetben kutyara vetitve mert o nem erzi, hogy gond lenne.
Tanuljátok már meg, hogy felelős gazdi NEM ide írogat, hanem felveszi a kapcsolatot egy szakértővel.
Annyi hasonló kérdést láttam, tényleg ennyit ér a kutyátok élete?
Fontoskodó 3-as 5 percen belül kapott választ, ami talán rövidebb idő mint beütni a zállatorvos telefonszámát...
1 esettől lesz baja de ne csinálj belőle rendszert mert nem tesz jót neki, fogainak és az emésztőrendszerének is árt.
#6.
De az állatorvos normális esetben sokkal megbízhatóbb, mint egy itteni "távdoktor".
Na igen, de arról nem is beszélve, hogy felveszi-e egyáltalán az állatorvos a telefont. A "miénk" nem szokta, úgyhogy gyorsabb ha személyesen keresed fel, csak ugye nem a szomszédba lakik, kocsikázni meg egy banális dolog miatt felesleges azt gondolom.
Egyébként nyugi kérdező, semmi baja nem lesz. Az én kutyám (németjuhász) amikor kisebb voltam és elbírt velem, párszor lopkodott édességet, és innen is köszöni azóta sincs semmi baja ;)
Koszonom szepen mindenkinek,megnyugodtam, nyaralunk igy nem hivtam fel a mi dokinkat,kutyam tokeletesen van mivel o az elso sajat kutyam kicsit mindent tulgondolok.
Aki pedig ugy gondolja hogy felelotlen gazdi vagyok annak egeszsegere,nyugodtan gondolja igy nem tudja hogy milyen vagyok!
Nekem o a legfontosabb,o a mindenem,es csak kikertem masok velemenyet hogy mit gondolnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!