Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mire készüljek fel ha lesz...

Mire készüljek fel ha lesz egy saját kutyusom?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok még diák. Van egy kiskutya akiről a gazdái lemondanak és szeretnék neki segíteni, örökbefogadni. Az lenne a kérdésem hogy a kiskönyv, csipp stb mennyibe kerül? Illetve egy hónapban mennyi kiadással számíthatok? Mindent az ösztöndíjamból fizetnék neki és szeretném beosztani.

Előre is köszönöm a válaszokat

aug. 8. 11:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

16 evesen sehogysem tudod eltartani az osztondijadbol. Fent mar leirtak, hogy kb milyem koltsegek vannak.

Plusz akkor legyen kutyaTOK ha a szuleidnek is kell kutya. Mert ugyse veled fogja leélni az életét.

10+ evig él egy kutya, enyem 14 evesen halt meg.

Te mindjart vegzel a sulival, tovabbtanulsz, koleszba nem viheted, albiba ritkan viheted.

De ha nem is koltozol el, elobb utobb elfogsz es kutyaval nehez koltozni. Mindennap minimum 3 seta ebbol egy minimum 1-1,5 ora aktiv foglalkozas. Nincs bukikazas ejszakaig mert a kuzyat setaltatni kell. Nincs suli utan bandazas mert a kutyaert menni kell.

Nekem 20 evesen lett kutyam, nemreg halt meg.

Velem volt mindig mindig, koltoztunk , gyereket szultem, de marha nehez volt. És még felnottkent is a szuleim sokat segitettek . Ha nyaraltunk oda vihettem, ha gond volt segitettek, ha beteg volt es nem volt penzem adtak. Betegsegei az elmult 2 evben kozel 2 millio ftba kerultek.

Szoval 16 evesen edes keves, hogy az osztondijadbol majd eteted, mert kb arra eleg egy osztondij.

szept. 1. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!