A tenyészők miért olyan pénzéhesek?
ma 16:46
Kimondottan szeretem amikor tudjátok hogy másoknak van igaza, és kínotokban kapaszkodtok az agresszióban, az értelmetlen beszólásokban, a sértegetésekben.
A kérdés lényege maradt: A válasz továbbra is: Igen, nagyon pénzéhesek és minden mondvacsinált dumával védik a nem létező igazukat.ÉS: hiába dumálnak: Egy rakás pénzért minden menekültnek, cigótelepnek, bárkinek eladnák a kutyát-macskát csak elfogyjon és pénz legyen belőle.
85
Ne zavarjon, hogy innen tűnt el a kommentem, ami pontosan úgy kezdődött, ahogy a a 83. Ne akarj már ennyire okos lenni,mert kb 3 napja tévedésben vagy, hogy a 2 pipás kommentelő egy és ugyanaz a felhasználó. Miközben fogalmam nincs ki a másik, de nem én. Valamint, azt se tudom, hol írtál olyat, hogy jelentettel. Folyamatosan tévedésben vagy, és még okosnak érzed magad! Ugyan! 🤣
68 százalékos lepontozó!
Hiába nem tetszik a válasz, akkor is tévesen veri magát kalandba! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!