Tenyésztőnél lehet foglalni? Már írjak?
Figyelt kérdés
Jövőre szeretnék venni egy kutyát, és nem tudom, hogy érdemes e ennyivel előbb ráírni, hogy majd szeretnék egy kutyát tőle. Ez évben akartam kutyát venni, de nem sikerült elköltözni a szüleimtől, ők meg egy korábbi rossz tapasztalat miatt hallani sem akarnak arról, hogy kutyám legyen míg náluk lakok.aug. 5. 18:00
1/4 anonim válasza:
Először akkor neked kellene egy stabil lakóhely.és ha az megvalósul, akkor lehet lépni tovább.
Ahogy az idén is közbejött valami, és nem tudtál elköltözni, úgy az jövőre sem biztos, és ha sikerül, akkor sem árt pontosan tudni, hogy ott mégis milyenek a körülmények.
2/4 A kérdező kommentje:
Kb 1 hónap múlva költözök és direkt olyan helyet néztem ahová lehet kutyát vinni. Hülyén fogalmaztam, időben nem sikerült elköltöznöm, mert eredetileg év elején akartam. Most viszont beton biztos. Azért csak jövőre szeretnék, mert ahogy méztem a legtöbb tenyésztőnél most voltak kiskutyák és gondolom már csak jövőre lesz új alom.
aug. 5. 18:24
3/4 anonim válasza:
Persze, mindenképp érdemes felvenni a tenyésztővel a kapcsolatot, megbeszélni a részleteket. A normális tenyésztő nem kereskedő - ha valami nem szimpatikus neki a leendő gazdajelöltben, akkor nem ad el kutyát neki.
Foglalót akkor szoktak kérni, ha már megszületett az alom.
4/4 anonim válasza:
Pörgess vissza az oldalán, hogy mennyire vannak megmaradt kölykök, de szerintem nem veszítesz, ha most bejelentkezel egyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!