Van jó és elismert corgi tenyésztő Magyarországon belül?
Figyelt kérdés
Olyanok véleményére lennék kíváncsi, akiknek az adott tenyésztőtől van esetleg már kutyája vagy jól ismeri őket.
A baratom már régóta szeretne egy corgit és bár tudom, hogy nem olcsók, szeretném őt meglepni eggyel.
Természetesen tisztában vagyok a fajta igényeivel és jelenleg is van kutyám, szóval nem egy pillanatnyi őrületrol van szó az esetemben.
A válaszokat előre is köszönöm😊
2024. júl. 5. 12:36
1/5 anonim válasza:
Több jó tenyésztő is van, akit én személyesen ismerek és ajánlok: Way of Winsome.
egy corgi ára 2000 eur körül van, nem nagy ajándék ez egy kicsit?
2/5 anonim válasza:
Állatot nem ajándékozunk, pláne nem meglepetésből, így egy tenyésztő sem fog szóba állni veled.
3/5 anonim válasza:
2-es nekem ugy jott le, hogy a barátjával együtt élnek (habàr sok infot nem adott a kérdező valóban), és nekem ilyen közös kutyának tűnik ez. Mert a végén már úgy ír, hogy tudja mik a kutya igényei, meg volt már kutyàja stb. Szóval szerintem ez az övé IS lenne.
4/5 A kérdező kommentje:
Természetesen az én kutyám is lenne, hiszen együtt élünk. Szimplán nélküle vennem meg a kutyat, de azért nyilvan nem vagyunk felelőtlen emberek, én is ő pedig végképp tisztában van a fajta igényeivel és már régóta beszéljük, hogy vegyünk egy kutyát.
2024. júl. 6. 08:51
5/5 anonim válasza:
Hat akkor mondom, Way if Winsome. Most van ket elerheto kolyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!