Egy négy éves tacskó mennyire mozgékony?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Érdekelne, hogy egy négy éves tacskóval még mennyire lehet elmenni hosszabb sétákra, kirándulni, vagy akár futni? Milyen korban kezdenek el lelassulni, vagy lustábbak lenni? Bármilyen viszonyítási alapra kíváncsi volnék, ha van tapasztalatod.aug. 5. 11:24
1/8 anonim válasza:
Nekünk fajtiszta 8 hónapos törpetacskónk van. Nagyon mozgékony, egész nap szaladgál, rengeteget ugat és nagyon aktív, sokszor ás is. Utazni viszont nagyon szeret, imád nagyokat aludni a kocsiba, vagy éppen nézelődik ki az ablakon. :)
2/8 anonim válasza:
10-12 évesen kezdenek lassulni
Általában 16-18 évet élnek.
3/8 anonim válasza:
A tacskók energiabombák.
Kotorékeb. Vadász. Erdő-mező kell nekik, nagy a mozgásigényük... csak akkor fáradnak el, amikor hazaértek. Addig "dolguk van".
Minden kutya tud alkalmazkodni a gazdi szokásaihoz, legyen szó futásról, biciklizésről vagy lustálkodásról.
Az előző tacskónk alig 10 évesen, betegségben ment el.. de az utolsó pillanatig játékos volt!
Úgyhogy az én tapasztalatom, hogy egy alig 10 éves kutya még egyaltalán nem lassul le. Egész napot átalszik- vagy egész nap futkározik a szabadban, ha épppen úgy alakul.
A tacsik akár 20 évig is élhetnek.
A 4 éves még nagyon fiatal!
Boldog tacsis éveket! 🤍
4/8 anonim válasza:
1/3 Most azért lepontoztatok, mert leírtam a kutyusunk viselkedését? Szánalom...Megérett a világ a pusztulásra.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tanulságosak voltak!
aug. 5. 12:32
7/8 anonim válasza:
Mármint hogy engem miért pontoztak le. 🙈
8/8 anonim válasza:
Nagyon, tévhit, hogy mert kicsi, a mozgásigénye is az. Nem az, olyan gyorsan tudnak futni pl egy labda után is hogy hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!