Mikor a párom anyja otthon van, a tacskójuk mindig meg akar harapni és eszeveszettül ugat. Mért van ez?
Jelenleg a szüleivel él a párom és mikor először be lettem mutatva, a két tacskó közül az egyik megharapott, ugatott rám és félt, hogyha meg akartam simogatni,a másik nem csinált semmi ilyet. Mára már fordult a kocka, az a kutya aki megharapott, most poci simit akar tőlem, folyton nyalogat, jobban szeret engem, mint a család többi tagját. A másik meg megtűr engem, de ha a párom anyja otthon van, akkor előjön a fent említett viselkedése. Nagyon kötődnek egymáshoz amúgy. Talán így akarja védeni a gazdit? Vagy érzi a negatív energiáját az anyának?
(Nem csak akkor ilyen, mikor vele van a gazdája, hogyha alszik egy bezárt szobában, a kutya ugyanilyen)
Valószínűleg egy félős kutyáról van szó aki veszélyben érzi magát
Úgy közeledj hozzá hogy legugolsz és ALULRÓL simogatod meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!