Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya kintre szoktatása?

Kutya kintre szoktatása?

Figyelt kérdés

Új albiba koltoztunk ami kertes haz,

Napjozbe azt akarjuk h kinnt legyen az udvaron,nem akar allandoan bog,kaparja a kertkaput,ha bent van es mi elmegyunk dolgozni akkor a benti ajtot kaparja es ordit kozbe

15kg keverek tacsko ,csivava van benne az fix

Hogy lehet leszoktatni a bogesrol ?vonyitasrol? Ajto kaparasrol?

Ha nem mehet be az egyik szobaba es mi ott vagyunk akkor uvolt

Mar nagyon irritalo,probaltunk mindent

500jateka van de ha nem vagyunk epp vele akkor bog ordit,ami a szomszedok sem toleralnak mar

júl. 31. 08:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A kovetvetes a hazba ,mindenhova kovet van hogy elem all eszre se veszem el is esek benne,ha felallok a kanaperol mar megy a labam ele,helyere kuldom egy p mulva mar megint a labam alatt van
júl. 31. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:
94%
Tréner. Egyedül nem fog menni.
júl. 31. 13:52
 13/15 anonim ***** válasza:
92%

Én kutyám is kihasználja, ha otthon vagyok vele, minden lépésemet követi. De ha megyek el, mondom neki, majd jövök, visszajövök, de addig okos legyél, jó?

Megforgatja rám a fejét, aztán szépen elvonul pihenni. Hazaérek nagy öröm van. Megyünk le, kint játszunk, kiörömködi magát, szaladgál egy jót. Aztán megyünk fel és akkor megint nyugodt , csak követ.

júl. 31. 16:34
 14/15 anonim ***** válasza:
62%
Keress neki normális és hozzáértő gazdát aki nem vágja ki a kertbe.
aug. 1. 18:21
 15/15 Hetti3 válasza:

Nekem 4 kutyám van.

Az elsőnek volt szeparációs szorongása mert elrontottam.

Túl sokat volt velem nem lett egyedül hagyva.

Kertes házba költöztünk. És hogy ne legyen egyedül lett társa. A másik kutyus szoktatta le. Mert kezdte volna de raszolt hívta játszani és így szépen megtanulta.

4 kutyusom kinnt is bennt is elvan. A egyik kaparta az ajtót mert nem szeretett kinnt lenni de ő is megszokta. De ők kinnt bennt vannak. Ha nem vagyok itthon is bennt. 4 kutya egyik se rongal meg lettek tanítva. És csak a játékaival játszanak 😊

aug. 2. 21:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!