Minden nap megkerget egy kutya,a gazdája meg csak nezi..mit tegyek?
Bicikli út mellett,nem kijelölt kutyafuttatón,parkosított részen, szabadon engei a kutyáját egy nő annak ellenére hogy megkergeti a bicikliseket.Többszőr odaszóltam már neki,hogy kösse meg a kutyáját ma kiugrott elém és majdnem átmentem a tacskó nyakán... szerencse hogy megtudtam állni...pedig ha áthajtok rajta megszünt volna a probléma.A törvények mellettem
állnak ebben az esetben.Szegény kutyát sajnálom viszont ez baleset veszélyes hiába csak egy tacskóról van szó.Minden alkalommal 200 a vérnyomásom amikor ott elhaladok... nem fogok másfele menni mert nem én sértem a jogszabályokat.
Kérdésem az lenne hogy ha véletlenül elütöm a tacskót, nekem is lehet belőle bajom? Bár úgy tudom hogy ha ott a gazdája es hagyja ezt akkor nem.Felhívhatom a rendőrséget hogy menjenek ki a helyszínre mert minden nap este 19:00 kor ott vannak a szabálysertők!? És a kedves gazdát nem érdekli, hogy baleset veszélyes amit megenged magának.
Köszönöm szépen!
Írtam email most kicsit lehiggadtam.
Szép estét mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!