Mit teszel ha a kutyád meghal, meghalt?
Figyelt kérdés
Én hamvasztattam és a hamvai itt maradnak velem 1urnában
Ha lehet normális válaszokat kérek! Köszi
júl. 14. 19:46
11/13 anonim válasza:
Én is panel, én is hamvasztás.
Úgy terveztem, hogy kimegyek vele a MI helyünkre és oda elszórom a hamvait, hogy örökké szabad legyen ott, ahol a legjobban szerettünk együtt lenni.
De még nem bírtam rávenni magam, hogy elváljak tőle. Nem bírom elengedni lelkileg. Fizikailag muszáj volt, mert nem szenvedhetett, azt meg kellett tennem. De lelkileg nem megy, annyira nagyon hiányzik.
12/13 anonim válasza:
Hiába lakok kertesbe, én hamvasztattam és nem bántam meg. 20 kg volt, előtte sajnos volt pár kisebb állatom, akiket eltemettem és mindig nagyon nyomorultúl éltem meg, hogy nem elég, h elveszítettem, még szerencsétlenkedhetek a gödör ásással is.
13/13 anonim válasza:
Ha megdöglik egy jószág, el kell ásni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!