Meghalt a kutyám. Most mihez kezdjek? Nem találom a helyem a világban nélküle. A Kincsem volt 😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔
15 éves volt és tüdőrákos, de a halála előtt két nappal volt csak szarul, addig szaladt és vidámkodott és most annyira hiányzik 😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔
Az én csodakutyám, a mindenem volt 😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
Sírd ki magad naponta, ez segít feldolgozni. Arra gondolj, hogy helyet hagyott maga után másik kutyának. Élet rendje, szép kora volt, el kell engedni. Fotó róla a falra, aztán az idő megoldja a többit.
32 éves kidobó vagyok, de én is napokig bőgve aludtam el, ráadásul magam ástam el az esőben.
Nekem nem lesz több kutyám, Ő volt maga a megismételhetetlen csoda😭😭😭😭😭💔💔💔
Én egész nap sírok, amióta hirtelen rosszul lett, ma már négy napja és nem bírok enni, aludni is csak annyit, míg felriadok, hogy le kell vinnem és rájövök, hogy már nincs kivel sétálni menni 😭😭😭💔💔💔💔
Közhely,de az idő segít. Nekem az első egy hónap borzasztó volt, konkrétan egy bolt közepén elsírtam magamat. Nekem 3 hónap után volt jobb vmivel,de fél év volt mire tudtam róla sírás nélkül beszelni. Ilyenkor az a rossz,hogy kérdezgetik is,feltépik a sebet. Bár ott volt a másik kutyánk,így üres nem maradt a ház. De nyilván feltünt a környéken a kutyásoknak,hogy csak egy kutyával sétálok,persze még nem kutyások is kérdezték,hol a másik? Mi történt?Mikor mondtam már nincsen, jajj mi történt vele? egyszerűen mikor alig tud az ember róla beszélni és faggatják na az borzasztó. Így is nehéz volt elvinni és elaltatni.
Átérzem a fájdalmadat, idővel jobb lesz, gyászold meg.
Nekem az segített,hogy semmi nem maradt a lakásban ami rá emlékeztetett, egy kis zokni maradt meg ,mivel szét csúsztak a lábai a parkettán ezért pici zoknikat vettem ami csuszás gátló volt így nem csúsztak a lábai. egyet a lakásban találtunk halála után,azóta is a polcomon van. Nem dobtam ki. De minden mást elraktam, elajándékoztam.
Nekem így egyszerűbb volt.
sok erőt és kitartást!
Éld meg hogy hiányzik, mást nem tudsz csinálni... utána az idő segít.
Sokan mondják, emiatt kicsit értékét veszítette ez a mondat... de attól még igaz: jobb helyen van most már.
Ahogy telnek a napok, úgy fogsz egyre kevesebbet sírni.
Senki nem tud olyan problémát mondani, amit az idő nem old meg - vagy így, vagy úgy.
Nekem is szét csúsztak a lábai, én támasztottam neki, de Ő itthon lett elengedve, a karjaim közt 😭😭😭💔💔💔💔
Ti tényleg hisztek a szivárványhídos sztoriban? Mi van, ha nem is létezik és csak eltűnt a semmibe és egyszerűen nincs többé ?? 😭😭😭😭😭😭😭
Sajnos tényleg csak az segít, ha kisírod magad és hosszú időbe telik mire feldolgozod. Engem most karácsonykor hagyott itt a 15 éves kutyám egyik napról a másikra, 5 éves voltam, amikor kölyökként hozzánk került. Sajnos nem volt időm elbúcsúzni, egyik nap még jól volt, szokásosan szaladgált, másnap reggelre meg összeesett, az ügyeletes doki kezelte, de még aznap délután elment a karjaim között. Annyit mondott, hogy idős kutyáknál előfordul az ilyen. Előtte egy héttel voltunk ellenőrzésen ott azt mondták, hogy minden rendben, kis méretű emlődaganattal januárra kapott is időpontot műtétre, de sajnos már nem csinálták meg.
Azóta eltelt fél év, de még most is sírva fakadtam, ahogy írok. Már azért jobb, mint akkor de még mindig nagyon hiányzik, sosem fogom elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!