Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meghalt a kutyám. Most mihez...

Meghalt a kutyám. Most mihez kezdjek? Nem találom a helyem a világban nélküle. A Kincsem volt 😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔

Figyelt kérdés

15 éves volt és tüdőrákos, de a halála előtt két nappal volt csak szarul, addig szaladt és vidámkodott és most annyira hiányzik 😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔

Az én csodakutyám, a mindenem volt 😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

2024. jún. 13. 20:43
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Köszönök minden kedves választ.

Lehet, hogy gyerekes vagyok, igen. De ő volt a lelki társam, itt volt velem mindig és a lelkével gyógyított. Most pedig az én lelkemből szakított ki egy darabot és magával vitte😭💔

2024. jún. 14. 23:12
 22/32 A kérdező kommentje:

Az első és az utolsó napunk, szerintem mindent megmagyaráz, ahogy ölel és szeretni tudott😭😭💔

[link]

2024. jún. 15. 09:47
 23/32 anonim ***** válasza:
26%
Ugyanebben a cipőben járok, csak az enyém egy hónapja ment el :( Ha gondolod írj privátot
2024. jún. 19. 16:41
 24/32 anonim ***** válasza:
69%
Veszel egy másikat és az majd feledteti. Ez az élet rendje. 15 év szép kor. Részvétem amúgy.
2024. jún. 28. 11:47
 25/32 A kérdező kommentje:

Kihoztunk egy másikat a menhelyről, hasonló sokmindenben.

Muszáj volt, mert azóta is csak sírni tudtam és kezdtem nagyon bezárkózni.

Most legalább kimegyek az új kutyával két sírás között.

Nem akartam még, nem álltam készen, de sose lettem volna. Talán segít gyógyulni.

De mindentől függetlenül iszonyatosan hiányzik 😭😭

2024. jún. 28. 17:09
 26/32 A kérdező kommentje:

Ma lenne a 11. örökbefogadási évfordulónk. Holnap lesz 2 hónapja, hogy örökre itt hagyott.

Nem bírok a fájdalommal😭😭😭💔💔💔

aug. 11. 10:21
 27/32 anonim ***** válasza:
62%

26:

Szedd össze magad, az uj kutyádnak szüksége van rád.

aug. 11. 13:40
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
Eddig úgy tudtam, hogy Kincsem egy ló volt! Mindig tanul az ember.. 😳
aug. 12. 16:48
 29/32 anonim ***** válasza:
58%
Ez persze a lényegen nem változtat, a kutya és a ló is nagyon szerethető állat! 💔💔
aug. 12. 16:49
 30/32 anonim válasza:
58%
Igazán nem értem mi bajod van a kérdező. Kaptál egy másik kutyát szeresd őt az előzőt meg felejtsd el. Ha meg képtelen vagy megérteni, hogy egy kutya nem él annyit mint egy ember és emiatt nem egy életre szóló társ egyik sem akkor egyszerűen hülye vagy és kész.
aug. 12. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!