Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meghalt a kutyám. Most mihez...

Meghalt a kutyám. Most mihez kezdjek? Nem találom a helyem a világban nélküle. A Kincsem volt 😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔

Figyelt kérdés

15 éves volt és tüdőrákos, de a halála előtt két nappal volt csak szarul, addig szaladt és vidámkodott és most annyira hiányzik 😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔

Az én csodakutyám, a mindenem volt 😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

2024. jún. 13. 20:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
9%

Szedd már össze magad meg te is utolsó! 15 évet élt, ami nagyon - nagyon szép életkor egy kutyánál!

El kell fogadni, hogy a kutyák nem élnek addig, mint mi! Ez az élet rendje! Az állataink halála is az életünk fontos része!

Nekem is volt több kutyám, akik szép kort megéltek. Volt, amelyik a végén szenvedett, de ezzel sajnos nem lehet mit csinálni...

Az emberek is többnyire szenvednek a haláluk utolsó szakaszában.

Állj talpra és mosolyogva gondolj vissza rá, hogy milyen hosszú életet élt!

2024. jún. 13. 21:30
 12/32 anonim ***** válasza:
23%

Linkelsz egy képet rola?

Úgy jobban at tudnánk érezni, hogy mit érzel.

2024. jún. 13. 21:34
 13/32 anonim ***** válasza:
25%

Arról nem is beszélve, hogy a kutyusod csak két napot szenvedett! Ez is jó, hogy nem hónapokig vagy évekig szenvedett!

A főnököm kutyája konkrétan egy évig szenvedett és nem lehetett rajta segíteni... Az állatorvosok sem tudtak vele mit kezdeni...

Bent volt mindig a kutya az irodában majdnem a végéig. Nagyon szörnyű látvány volt, mikor már alig tudott menni és konkrétan csont és bőr volt...

Ő is 15 év körüli kutya volt. A főnök utána egy hétig szabadságon volt. Aztán összeszedte magát és az élet ment tovább!

Rá két hónapra lett egy másik kutyusa, aki szintén nagyon kedves, aranyos kutyus.

2024. jún. 13. 21:34
 14/32 anonim válasza:
45%

Ha a kutyád halála ennyire megvisel lelkileg akkor mi lesz ha majd a szüleid halnak meg...? Senki nem él örökké, bármikor bekövetkezhet egy tragédia.

Hány éves vagy?

2024. jún. 13. 21:57
 15/32 anonim ***** válasza:
52%

23 éves, így egy kicsit gyerekesnek tűnik ez a rengeteg emoji, amit tol.

Örülj neki, hogy nem szenvedett sokáig. Egyszerűen nem lehetünk önzőek, hogy inkább itt akarjuk tartani a fájdalmai ellenére is. Az élet ilyen, az élőlények jönnek és mennek. Ez az élet velejárója, ha nem tudod feldolgozni, hogy a világ így működik, akkor kérj segítséget valakitől.

2024. jún. 13. 22:03
 16/32 anonim ***** válasza:
53%
Őszinte részvétem kérdező! Nem akarlak álltatni, ha ennyire a mindened volt a drága, akkor sokáig szenvedni fogsz még a hiánya miatt. Viszont szép kort megélt, büszke lehetsz, hogy ilyen sokáig társak voltatok. Ez tudom, nem vigasz.
2024. jún. 13. 22:17
 17/32 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a cicámat kellett elaltatni, lassan három hete, de még mindig Frontint szedek. Igaz, már nem kell minden nap. De az első napokban nem bírtam másképp, bekábítottam magam a Frontinnal és csak aludtam, mint egy beteg, úgy elviselhető volt. Aztán ahogy telik az idő, kevésbé gondol rá az ember, és akkor jobb egy kicsit. Fényképet nem javaslok nézegetni róla, se kirakni. Tegnap felhozott a Face a cicámról egy régi videót, megint be kellett vennem egy Frontint.
2024. jún. 13. 22:18
 18/32 anonim ***** válasza:
71%

A mi kutyusunk kinti kutya volt,15 volt ő is, németjuhászféle keverék.

Anyum is mondta utána is, hogy nem lesz több kutyink, ő volt az egyetlen.

Egy szombat reggelen (inkább délelött) közölte anyu a hirt, hogy a drága nincs többé. El is vitték a család barátai eltemették. Nem akarta, hogy lássuk halottan, ne úgy emlékezzünk rá.

Üres volt nélküle a kert. Több, mint 10 éve volt ugyan, de minden évben február 24-én gondolok rá, hogy szülinapja lenne.

Mint irták, sird ki magad. Nagy nehezen szánd rá magad evésre, főleg ivásra, mozgásra. Sajnos ha panelkutya volt, nehezebb a helyzeted, de tényleg csak az idő segit, de ne hagyd el magad. Figyel rád a kutyamenyországból,ő sem akarná, hogy ennyire gyászold ❤️

2024. jún. 13. 22:29
 19/32 anonim ***** válasza:
69%
Először hadd fejezzem ki együttérzésemet. Nem vigasztal, de nekem ugyanez, mint írja valaki, hogy kidobó, biztonsági ember és mégis sírva temette el szeretett kutyáját. Hát én meg egy sokat látott tűzoltó vagyok és hadd mondjam el, hogy az exem elhagyott egy hosszú kapcsolat után és elvitte a két spánielt, mivel az ő nevén voltak. És utólag tudtam meg, hogy elaltattatta őket úgy hogy el sem tudtam tőlük köszönni. Én is kikészültem és nagyon megviselt. De korábban a szüleimmel közös kutyáink halála is. A húgom kutyájának a halála is. Az exemnek volt tengerimalaca, még azt is megsirattam, mikor kimúlt szegény. Ezek a kis állatok tényleg úgy hozzánk tudnak nőni, különösen a Kérdező esetén, akit gyerekkorától végigkísért a kis jószága. Annyira sajnálom így látatlanban is. Az idő a gyászérzet intenzitását csökkenti, de a szívünkben mindig ott maradnak elhunyt szeretteink és kedvenceink. (Már ha érző emberek vagyunk.) Nekem sincs már állatom és pont ezért nem is lesz. Ha jól számolok, a kérdező a húszas évei elején jár, neki még évek múlha lehet, de akkor is be kell kalkulálnia, hogy a kutyák sajnos hozzánk képest rendkívül rövid életűek.
2024. jún. 13. 23:35
 20/32 anonim ***** válasza:
84%
Részvétem.
2024. jún. 14. 08:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!