Hogy győzzem le ezt érzést?
Sziasztok!
Tavaly április óta nincs tartós munkám, sajnos egyik helyről a másikra jártam, így elég sokat voltam itthon. Közben az exemmel is szét mentünk, elköltözött tőlem. A majdnem egy év teljes itthon töltött idő alatt nagyon megszoktam, hogy a kutyámmal sokat itthon vagyok, sokkal több időt tudtam vele eltölteni.
Most viszont találtam egy munkahelyet, ma kezdtem el dolgozni és borzalmas érzés fog el, hogy amikor a család többi tagja is pont akkor dolgozik mint én, akkor akár 7-8 órát is egyedül kell lennie. Folyamat egy görcsölő érzés fog el, hogy vele kéne lennem itthon, mennyire össze szoktunk stb stb. Viszont dolgozni kell, emiatt nem hagyhatom itt a munkát.
Esetleg tudtok valami tanácsot adni? Előre is köszönöm.
Emiatt ne szorongj.
Le kell mozgatni munka előtt,után.
Nekem átlagban 7-9 órát vannak egyedül,változóan.
Megszokták reggel 40-50 perces szabadon engedős,bandázós séta meló utána 1-1,5 óra séta szintén jó részt szabadon,ha találkozunk kutyással akkor bandázás ha nem akkor labdázás. Így nyáron hétvégén meg úszás,séta az erdőben. Nem szenvednek hiányt semmiben. Télen a sötét miatt meló utáni séta max 1 óra szokott lenni és pórázos,de ezt hétvégén mindig igyekszem pótolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!