Mit tehetek még a kutyuskáért? Majdnem naponta hány a kutyánk. Általában kevés, sűrű, fehér hab van a hányadéka tetején , a hányadék nem tartalmaz ételt, nagyon sűrű, mint valami zselé. Többszörre hányja ki de délutánra elmúlik a hányingere.
Szerintem érdemes lenne elvinni egy másik állatorvoshoz is, hátha ő tud valami biztosabbat mondani.
Nem érdemes emberi gyógyszerekkel próbálkozni állatoknál. Hiszen nem nekik fejlesztették ki őket. Ezzel még akár akaratlanul is nagyobb bajt is okozhatsz.
Az orvos régi motoros a szakmában a parvo-vírus fertőzéskor antibiotikumot is szedett a kutya a felülfertőzés elkerülésére. Nagyon sokan hordják oda kedvenceiket.
8#-nak alig várom hogy eldobd az agyad ha van! Igyekezni fogok szétrugdosni. A kutya köhög ugyan reggelente keservesen de egésznap vidám és jól érzi magát. Valószínűleg kivárja, hogy meggyógyítsák. A kutya beteg és orvoshoz hordjuk. Sajnos tudomásul kell vennie minden állatbarátnak, hogy léteznek még anyagi korlátok. IGEN! Van egy határ, van az a pénz amit nem adok oda a kutyáért. Ha elvesztjük, eltemetjük és ennek dacára tűrhetetlen , hogy válaszadás címén sértegető megjegyzések jönnek. Szóval arra kérem az önkéntes állatjogvédőket, hogy húzzanak el meleg éghajlatra.
Ebben sajnos egyet kell értenem a kérdezővel.
Az én kutyám 15 éves. És a kor előrehaladtával sajnos egyre többet kell látogatnunk az állatorvost. Egy injekcióért 5000ftot is elkérnek. Az én kutyusomnak egy látogatás alkalmával 3-at adnak. Plusz a felírt gyógyszerek, ami még 10000ft. Ez így 25000 ft egy alkalommal.
Az ember igyekszik megtenni mindent amit tud a kutyusáért, de havi 180000 ft keresetből nem engedhet meg magának mindent.
Minden féle csirkét "tartalmazhat" kaját hanyagolj 8 hétig! Ennyi idő kell a kutyának, hogy kitisztuljon a szervezetéből.
Sok jutalom falat is tartalmazza, csak hipoallergén kajával etesd!
Vegyél ilyen kaját ez jófajta és tűrhető az ára.
Ha letelt a 8 hét, utána egyesével lehet kísérletezni mit szabad megennie, ha elcseszted és ismét hány akkor megint 8 hétig csak hipoallergén kaja.
Annyit segítek a csirkét kerüld, túl sok szteroidot és egyéb anyagot tolnak beléjük, amit nagyon sok kiállát nem bír. Napos csibéből 6 hét alatt lesz vágás érett pipi...
Én ugyan ezt végig csináltam, csak nekem a bőre mállott le a kutyáról, és főként a csirke okozta! Azóta is hipoallérgén étrenden van, sok féle jutalomfalatot megehet, és a disznóhústól sincs semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!