Be merjek vállalni egy kutyát egyedül?
25 éves vagyok, egyelőre apával élek családi házban, nagy udvarral (800 négyzetméter). Régóta szeretnék egy kutyát, az udvarra, valami kisebbet. Természetesen oltatnám, chippeltetném, normális táppal etetném, sétáltatnám (ha nem is minden nap). Viszont reggel 8 és este 18 óra között dolgozom heti 5x, tehát azért sokat is lenne nélkülem, bár nem teljesen egyedül, mert apa többet van otthon, akár a kertben is. Akár felnőtt kutyában is gondolkodom, bár a kölyök lenne a legideálisabb talán. Szeretném a kutyát az biztos, viszont ahogy mondtam is, elég sokat lennék távol tőle. Menhelyes
kutyán gondolkodom főleg. Viszont kicsit bizonytalan vagyok benne, hogy ez elég lenne-e neki, amit én főként egyedül tudok nyújtani neki. Apa biztosan nem vinné sétálni, és nem foglalkozna vele azon túl, hogy eteti, megsimogatja, hasonlók. De főként csak én akarok kutyát, ezért is tettem fel így a kérdést, hogy egyedül vállalnám főleg.
Szerintem nyugodtan vágj bele 🙂
De inkább,ne egy pici kölyökkel,mert még neki nagyon nagy figyelem kell .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!