Csináltál már kutya születésnapi bulit vagy voltál ilyen bulin a kutyáddal?
De még mindig nem értem miért gyerek pótlék ha gondoskodok egy kutyáról normálisan??? Mi az hogy tudad alatt. Hagyjuk már.
Ha nem akarok gyereket miért akarnám pótolni egy állattal?? Ha szeretnék gyereket akkor vállalnék is.
Ha pókjaim vagy kígyóim lennének akkor azok is gyerekpótlékok?
Szerintem már ez van túl dramatizálva,hogy aki felelsősség teljesen tart egy kutyát az már rögtön jajj csak gyerek pótlék.
Gondolom ez a felfogás szerint aki gyerek mellett is kutyát tart akkor még egy gyereket pótolni akar vagy mi???? :D
Elég sok egy vagy két gyerekes anyukát ismerek akik kutyáznak biztos ők is plusz pótléknak tartják a kutyát vagy rájuk nincs semmi jelző,mert nincs mibe belekötni.
Miért van kutyád? Tudod e bármivel megindokolni?
Na ugye
"De még mindig nem értem miért gyerek pótlék ha gondoskodok egy kutyáról normálisan??? Mi az hogy tudad alatt. Hagyjuk már."
Én részemről elhatárolódom ettől ha az én válaszomból is ezt olvastad ki. Nem az egyén szintjén nem gondolom hogy pl te is gyerek helyett tartod. Egy komplett társadalomra álltalánosítva viszont már meggyőződésem hogy gyerek helyett tartanak inkább kutyát mivel egyre több családban van kutya és egyre kevesebben gyerek mint afféle helycsere.
Neked ezt nem kéne magadra venni mert egyén szintjén ez természtesen értelmetlen és bizonyíthatatlan.
"Pff. 2 gyerekünk van, 3 macskánk, 2 nyulunk és 10 tyúkunk. Egyik sem pótolja a másikat."
Pff. Az állítás alapból a gyermeket vállalni nem akarókról szólt és mint álltalános jelenség volt leírva társadalmi szinten, nem pedig egyén szintjén az ide írókra volt mondva. És egyébként is hogy jön ide az hogy akinek már van gyereke annak lenne gyerekpótlék egy kutya? Még ha a jelenség egyébként nem is lenne igaz akkor sem erről a halmazról volt szó.
"Miért van kutyád? Tudod e bármivel megindokolni?"
Igen,mert nekem a velük való foglalkozás séta kirándulás,kutya suli pluszt ad,kikapcsolódok, jól érzem magamat veluk. Rengeteg barátom és ismerősöm lett általuk,akikkel együtt járunk kirándulni,sétálni.
Motiváció a kimozdulasra!
Nem lennenek kutyaim valószínűleg itthon punnyadnek, mert kutyak nélkül semmi életem nem volt.
Így meg kimozdulok és barátaim is lettek!
Sportos vagyok,fitt és egészséges mert télen is kint vagyok több órát velük !
Szeretem ezt az életformát.
Ennyit erről ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!