Jó kutya ajándékok?
Nekem még sosem volt kutyám, de a barátnőm kutyájának nemsokára születés napja lesz, meg vagyok aznapra hívva, és nem tudom mit vihetnék a kutyának aminek örülne is.
Egy hosszúszőrű német juhászról van szó egyébként.
Akinek van nagy kutyája, mit tanácsoltok, mit szeret a kutyátok?
Köszönöm a tippeket :)
Játszani szeret plüss figurákkal, de már van neki 2 is, szóval az kilőve :|
Az árát nem gondoltam át, nyilván hogyha a tökéletes ajándékot megtalálnám, kérdés nélkül elhoznám.
A csokis jutalomfalat jó ötlet :)
Én jutalomfalatot nem vennék, az nem olyan nagy "szám".
Igazából játékból sosem elég, ha szeret apportozni, én mondjuk egy kongot hasznosnak gondolok, sokféleképpen lehet használni. Ere gondolok:
Ha kajás téren akarsz maradni, én inkább valami természetes nasiban gondolkodnék, ami sokáig lefoglalja: szárított marhalábszár vagy agancs.
#5 😂👍🏻
Ez nem születésnapi buli lesz, csak meg lettem hívva aznapra. (csak én leszek megyek egyedül)
Valamint köszi a további tippeket :)
Ha az én kutyámnak hoznál csokis jutalomfalatot, egyenesen menne a kukába, amint kiteszed a lábad, és ezzel nem vagyok egyedül. Ennyit arról hogy nem lehet vele mellélőni.
Játék, plüss viszont minden mennyiségben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!