Jó kutya ajándékok?
Figyelt kérdés
Nekem még sosem volt kutyám, de a barátnőm kutyájának nemsokára születés napja lesz, meg vagyok aznapra hívva, és nem tudom mit vihetnék a kutyának aminek örülne is.
Egy hosszúszőrű német juhászról van szó egyébként.
Akinek van nagy kutyája, mit tanácsoltok, mit szeret a kutyátok?
2021. jan. 23. 20:30
11/14 anonim válasza:
2es vagyok
Ilyenre gondoltam, mielőtt valaki félre értene. Volt már pár kutyám, most is van kettő, így természetesen tudom, hogy nem ehetnek kutyák rendes csokit. Játéka nyilván van a kutyusnak, és ez kicsit különlegesebb mint egy sima jutalomfalat, ezért ajánlottam.
12/14 anonim válasza:
Csokit nem adunk kutyanak,mert mergezo neki!!
Menj el a henteshez es vegyel egy marha rostelxos hust. Nyersen add oda a kutyanak.
13/14 anonim válasza:
12, hol olvastad hogy csokit? Megnézted a linket? Persze nem vitatom, hogy az ízesített dolgoknál egészségesebb a természetes tápláléka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!