Ha elajandekozom a kutyám akkor most én vagyok a legszemetebb ember?
Az első válaszolónak teljesen igaza van.
Egyáltalán nem vagy szemét. Az a szemét, aki fog egy zsákot, beleteszi a kutyát és kiteszi az autópálya mellé.
Szemet vagy mert a korabbi vállalásodat nem csinalod vegig tisztességgel. Cserben hagyod a barátodat!
Az ilyen embernek csalad sem valo, mert majd egyszer ugy gondolod es tovabb allsz.
Ha neked is nehez na bumm, akkor a kutyának sem tul jo … ezert nem kell megszabadulnod az allatodtol. Nezz csak korul mennyi csovesnek van kutyaja az utcan, szoval hagyjuk ezt a vegvaltozott a sorsom dumat.
Szegyeld magad ha nem tudod azt a nyamvadt tizenegynehany evet tisztességgel vegigcsinalni, amig egy kutya el!
Most lehet itt szemetezni a kerdezot, de ha egyszeruen valami nem megy, akkor nem megy. Gondolom (legalabbis remelem) megprobalt mindent annak erdekeben, hogy maradhasson a kutya, de vegul valamilyen oknal fogva sajnos erre a dontesre kellett jutnia.
Inkabb ajandekozza jo helyre a kutyat, minthogy ne tartsa rendesen, vagy csak ugy utcara dobja.
Egy kérdés hangzott el, amiben nem szerepelt minden fontos tény és információ. Azaz mi lenne a tényleges oka, hogy ilyesmi egyáltalán az eszedbe jutott?
De ha valóban csak annyi a "gond", hogy meguntad az állatot, nem tudod etetni, mert elvesztetted az állásod, stb, stb - én sem tartom túl humánus módszernek csak ezek miatt elajándékozni. Mert azzal, hogy magadhoz vetted - egyúttal kötelezettséget is vállaltál/kaptál. Ahogy egy gyereket se dobnál el, a kutya is családtag... És ő téged elfogadott és hűséges hozzád, szóval én inkább megoldást keresnék, és nem csak eldobnék magamtól egy szeretetre méltó, védtelen, magáról gondoskodni képtelen állatot. Mi a garancia, hogy szegény kutyának nem szakad meg a szíve, illetve hogy valóban jó és törődő kezekbe kerülne?
Eldobni valakit magunktól, erre nincs is igazán ésszerű magyarázat...
"Az ilyen embernek csalad sem valo, mert majd egyszer ugy gondolod es tovabb allsz."
"Ha ilyen vagy kerdezo, akkor gyereked ne legyen soha … nehezebb elajandekozni!"
Atyaég!!! Ezeket tényleg emberek irhatták?????
9-es
Miert te olyan ember vagy aki ha nem tud enni adni a gyerekenek akkor beadod allami gondozasba? En elmennek horgaszni, vadaszni vagy madaraszni … de este kaja lenne az asztalon!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!