Nálunk a társasházban volt egy nagyon aranyos kutyája az egyik lakónak, többször láttuk, mikor sétáltatta, aztán az egyik nap egy másik kutyával volt. Kérdeztük tőle, hogy mi van a másik kutyával, mire azt felelte vigyorogva, hogy elcserélték a haverjával. Szólni sem tudtam, úgy meglepődtem, csak már a páromnak meséltem felháborodva.
Szerencsétlen kutyusok hogy élhették ezt meg? Ha legalább a megszokott környezetben és gazdával maradhattak volna, nem lenne bennük egy értetlenség érzet. A cserével egyik állat sem járt jól, hisz mindkét ember alkalmatlan rá, hogy kutyája legyen.
Gondoltam leírom, hogy sajnos ilyen dolgok is vannak.
Jobb, mint kirakni vagy nem gondoskodni megfelelően róla.
Nekem furcsa lenne, mert családtag a háziállat is, de megértem, ha valaki inkább ezt választja.
Látjátok kedves olvasók, az se jó ha nem tudod normálisan tartani, az se jó ha az utcára teszed, de már azért is pusztulj, ha el mered ajándékozni egy olyan embernek, aki talán jobb gondját viselné, mint te, és nem a menhelyen sínylődik, hogy gyűjtse a pénzt 😌😌😌
Legjobb módja ez, hogy segíts a saját és a kutya életén, ha kiderül, hogy nem vagytok egymásnak megfelelőek. Felelős döntés.
Nekem a noverem egyszer csak ideallitott egy kozepazsiaival, hogy ocsecskem ez a te kutyad.
Gatalmas lett a kutya es nem kis gondot okozott.okoz az eletemben … tobbszor eszembe is jutott mar, hogy mindenkinek jobb lenne ha keresnek neki egy masik gazdit.
De valojaban annyira szeretem es annyira nem az en eletem kenyelme a lenyeg … meg hat persze a kutya lelke is megszenvedne: szoval ugy dontottem, hogy nem a legkisebb ellenallas fele fogok haladni, nem a sajat kenyelmemmel fogok foglalkozni, hanem vegigcsinalom tisztességgel ezt a nyamvadt tizenegynehany evet es ha torik ha szakad nem cseszek ki a kutyával sem.
Jelenleg olyan a helyzet, hogy en naponta eszem par kiflit es 15-20dkg felvagottat mert ennyi fer bele … ellenben a kutya megeszi a napi egy kilo szin hust zöldségekkel (mert o nem tehet arrol, hogy nekem szarabb lett az eletem).
Egyszer a kutyaoktatoval errol a temarol beszelgettunk … azt mondta, hogy a tobb evtizedes szakmai tapasztalata mellett es annak ellenere, hogy mar tobb gazdinak mondta, hogy nem valo nekik kutya, csak egyetlen egy ember dontott ugy, hogy keres mas gazdit a kutyajanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!