Mikor tartjátok a menhelyi kutyátok szülinapját?
Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 16:32
A kérdező szavazást indított:
A menhelyről elhozása évfordulóján
A megismerése évfordulóján
A valós szülinapján (kölyökként hoztad el és tudod)
Nem tartom a kutya szülinapját
23 szavazat
1/4 anonim válasza:
január elsejére írják nálunk a mentett kutyák születési idejét, így akkor tartjuk.
2/4 anonim válasza:
Születésnapot tartani? :DDDD Kutyának?
3/4 anonim válasza:
Utolso, ezt ne ugy kepzeld el, mint egy embernel, hogy meglepi buli meg minden. Altalaban a kutyaja szulinapjan a legtobb gazdi azzal kedveskedik a kedvencenek,hogy kap valami kulonleges finomsagot, akar hustortat, jatekot, ha szereti es a nap nagy reszet vele toltik. Vannak extremebb esetek is, de az sem durva szerintem, en a horcsogom szulinapjat is megtartottam :D
4/4 anonim válasza:
Már felnőtt volt mikor elhoztam, de angyalom ott született, szóval tudom mikor van pontosan. Mindig kap valami finomságot, játékot nem, mert legfeljebb tobozzal meg kötéllel tud játszani, más nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!