Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek megünnepeljük a...

Szerintetek megünnepeljük a kutyámnak születés napját? (több lent)

Figyelt kérdés

A border collie kutyám holnap lesz 1 éves.Én megakarom tartani a szülinapját (valamit venni neki) de a családom nem akarja annyira.

Szerintetek felesleges vagy legyen egy kis meglepi?

Előre is köszönöm!

2019. nov. 1. 09:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

Èn is meg szoktam ünnepelni àltalàba kap egy új nyakörvet sütni szoktunk neki egy jó nagy darab húst ès valami ràgókàt.

Szerintem nem felesleges aznap igazàn örülni szokott vagy fog örülni.

Egyèpkènt boldog szülinapot neki.

2019. nov. 1. 09:49
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Boldog szulinapot az enyem ma van nalam 4 eve a szulinapjat nem tudm de meg unneplem h ma van nalunk 4 eve olyan mint 1 szuli napozas💓 boldog szulinapot neki💓
2019. nov. 1. 09:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Énegy kis játékot néztem ki most már meg is veszem.Valami rágcsát is fog kapni.NYugodtan írjatok még véleményeket és hogy ti hogy ünneplitek meg a kutyátok szülinapját.
2019. nov. 1. 09:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi számon tartjuk, de nem "ünnepeljük". Mindig megkap mindent, amikor szüksége van rá (elhasználódott játék cseréjét, rágócuccokat, jutifalatokat is beleértve).
2019. nov. 1. 10:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem amikor 3 kutyám volt (sajnos már csak egy van) abból 1-nek tudtam a szülinapját (május 31), de aznap, vagy hétvégén megünnepeltük mindhármat.

Úgy alakítottuk a napi programot, hogy elsősorban nekik kedvezzen, kaptak pástétommal töltött "tortát" gyertyákkal, ajándékokat. Jó kedvünk volt, így rájuk is ráragadt, bár gondolom nem tudták miről is szól a nap, ment az extra viháncolás.

2019. nov. 1. 10:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is évközben kapja meg az új dolgokat, amikor éppen valamit cserélni kell, vagy látok egy szuper játékot a boltban.

Mi csak egy szülinapon vagyunk túl, aznapra egy csodás túrát terveztem (fajta találkozó lett volna), de munka miatt ez sajnos elmaradt...

Viszont már előre elterveztem és bevásároltam a különleges vacsihoz (a táp mellé pár ínyencség, amit imád) és azt megkapta, egy használt számgyertyát is tettem bele. (^^")

Családi szinten sosem fogjuk ünnepelni, inkább a gazdinak fontos ez a nap.

Bőven elég egy kis jelképes plusz odafigyelés (pl. ahogy említettem extrás vacsi, kirándulás, vagy ha szeret akkkr extra labdázás stb.)

2019. nov. 1. 10:42
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
Nekem cicám van, minden évben kap valamit a szülinapjára (prémium kaját, játékot stb), ha kutyám lenne, az övét is ünnepelném, sőt! Kutyatorta, új rágó, felhajtás :) boldog születésnapot neki!
2019. nov. 1. 10:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagy felhajtást nem csinálnék pl torta vagy kutyapezsgő, de persze egy-két finom falat vagy játék neki is jár. Mi nem tudjuk a pontos szülinapját, azt a napot ünnepeljük amikor befogadtuk.

Karácsonyra is kap jutalomfalatot, akkorra időzítem hogy új hámot kapjon vagy ágyat, vagy ilyesmi. Nagyon jól értik az állatok is ha kapnak valami ajándékot.

2019. nov. 1. 11:33
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
Enyémnek is holnap lesz a hatodik szülinapja, én kutyaszalámiból szoktam neki tortát gyúrni. Mi megtartjuk neki mindig.
2019. nov. 1. 12:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szülinapomon fogadtuk örökbe, így együtt ünneplünk.
2019. nov. 1. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!