A mamakutyusnak vérzik az egyik cicije. Probléma is lehet?
Nagy probléma lehet. Majd begyullad az összes emlő, és nem eszik a 10 pici, az anyakutya meg meghal fertőzésben.
Nincs "házipraktika", tessék elérhető orvost hívni a kutyákhoz!
Az egyetlen elérhető kőzelsegű orvosnál fertőzést kapott a másik kutyám úgyhogy soha többet aztán már csak egerbe van ami 30 perces autóút ahonnan nem jönnek ki idáig.Én is örülnék ha itt lenne az állatorvosunk de szart ránk szólni és az ellés napján fel is hívtam,hogy és mi lesz akkor ha estleg komplikáció lépne fel....hát vigyük fel egerbe(és még csak nem is ő vette fel hanem a recepciós)....a 60 kilós kutyát ami éppen szül
egerbe.Nem hinném,hogy ez az egész az én helytelen kutyatartásomból eredő probléma lenne,hogy éppenséggel nem akarom itthonhagyni egyedül 10 kiskutyát,hogy felvigyem az anyjukat egerbe és kitudja,hogy mennyit kéne még várni ott.Én is anya vagyok aggódom érte de a kicsikért is aggódom.
Bocsánat, hogy nem a kérdésre valaszolok, de annyira idegesít, ahogy itt osztják az észt az emberek, és azt hiszik olyan könnyű állatorvost találni. Meg előadják magukat mintha ők az éjszaka kellős közepén is órákat utaznának akkor is ha a az állat meghorzsolta a lábát. Egyesek kicsit túlzásokba esnek meg úgy beszélnek mintha ez olyan egyszerű lenne. És mielőtt azt hinnétek, hogy magasról tojok az állataimra, a lebenult kutyusomra többszáz ezer forintot költöttem és az időmet és energiámat se sajnáltam. Nem volt kerdes, hogy megteszem érte. Labraállt és boldog.
Egyébként ha nekem van valami bajom és nincs elerheto helyen orvos,akkor igen, tudok várni.
Figyeld, hogy a kiskutyák jutnak-e elég táplálékhoz. Ha igen akkor remélhetőleg semmi gond nem lesz mire elérhető lesz a doki.
Mihamarabb doki.
Annyit tudsz segíteni a mamának, hogy adsz neki tapszert. Több tejet hoz. Gondolom eleve szoptatós tápotok van, de a tapszer is nagy segítség.
Viszont azonnal irány a doki (30 perc autóval nem olyan vészes), mielőtt fertőzésben meghalnak a kölykök és a mama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!