Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A mamakutyusnak vérzik az...

A mamakutyusnak vérzik az egyik cicije. Probléma is lehet?

Figyelt kérdés
2 nappal ezelőtt minden gond nélkül született 10 gyönyörű kiskutyánk nagyok és sokat szopnak.Ma vettem észre,hogy a mamakutyus egyik cicije vérzik egy picit,sajnos az állatorvosunk nyaral úgyhogy csak holnap után tud kijönni hozzánk.Nagy probléma lehet ebből,vagy ez is olyan mint az embereknél,hogy a kismamának néha vérzik egy picit a cicijuk és belilul?

2018. jún. 11. 19:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Eleve, miért kell egyáltalán szaporítani?

Mikor fogják már fel az emberek, hogy mik a következményeik a felelőtlenségüknek?!

Kérdező, miért nem ivartalanítottad?

2018. jún. 12. 02:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
az nem jutott az eszedbe, hogy telefonon kérj segítséget az egri állatorvostól? biztosan többet ért hozzá, mint mi. lehet, hogy felajánlja, hogy kimegy hozzátok. ki tudja? egy próbát megér! ha lezajlott a szoptatás, remélem, ivartalaníttatod a kutyát!
2018. jún. 12. 11:56
 13/15 A kérdező kommentje:
Ma reggel jött hozzánk egy nagyon kedves állatorvos hölgy aki megvizsgálta mind a kiskutyákat mind a mamakutyust és megnyugtatott hogy nincsen gyulladás és fertőzés sem adott jobb tápszert a kicsiknek mint amim volt és megmutatta hogyan kell ellenőriznem mindent minden nap kétszer.Köszönöm az összes gyűlölködést amit az olyan emberek írtak akik nem tudnanak semmit az itthoni körülményekről remélem velük soha nem történik ilyen szituáció.Nem én szaporítottam hanem az aki kidobta őt az utcára miután valószínűleg rájött az előző gazdája arra,hogy vemhes,valóban nem voltam felkészülve kiskutyákra de már túl lépte a 43. napot úgyhogy nem lehetett megszakítani ezért el is vittem állatorvoshoz ahogy kell aki elmondta mit kell tenni és hogy hívjam fel amikor születnek a kicsik.Lehet,hogy az ön hozzászólásaik alapján jobb ötlet lett volna hagyni őket éhen halni.Szörnyű ember vagyok amiért megmentettem pár kutyát.További szép napot:)
2018. jún. 12. 13:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak amúgy azt nem értem ezeknél a kérdéseknél, hogy miért mindig a kérdés végén jön egy utólagos magyarázat, ahol le van miiiindig írva hogy mentett kutya és a kérdező egy jó szamaritánus, ahelyett hogy már a kérdés elején leírta volna. Mindig csak a támadások hatására jön ez a magyarázat.

Örülök hogy egyébként hogy kijött a doki és megnézte őket. Később el ne felejtsd a két hetenkénti féreghajtást és a 6 és 8 hetes oltást, chipet beadatni.

2018. jún. 12. 14:03
 15/15 anonim ***** válasza:
28%

Talán azért, mert volt egy konkrét problémája, amivel kapcsolatban feltett egy kérdést. Nem gondolom, hogy ehhez rögtön a magyarázat is hozzatartozik. Nem erről szólt a kérdés és nem volt a lényeg.

Örülök, hogy minden rendben!:)

2018. jún. 12. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!