Az eddig jó evő kutyám válogat, nem eszik! Mi lehet a probléma?
15hónapos szuka nagytestű benti kutya eddig nagyon jó evő volt,meghallotta hogy csörög a táp ugràlt pörgött a levegőben.aztan 2 hete meg jött a nagy meleg,fele tápot evett mint eddig,de ha kínáltam répa vagy jutalom falat minden gond nélkül megevett volna belőlük akár egy nagyobb adagot is. 2hete küszködöm ezzel,imád mindent ami halas,így elkezdtem 1-2 evőkanál halas konzervet keverni a kajájához és pár napra vissza is tért minden a régi kerékvágásba ám ma tegnap estétől azt csinalja hogy lenyalja a tápról a konzervet és a táp szemeket ki köpködi. Szerintetek megunta a tápot?? Egészségileg minden rendben vele játszik,jót kakál,boldog csóvál.
Viszont lehet elrontottam mert nagyon megijedtem mikor nem akart enni és megetettem a kezemből,azóta ha hagy a tál alján tápot és esetleg a kezemből kínálom neki egyből megeszi az összeset!
Bocsi ha hosszú lett,köszönöm!!
Talán nem éhes annyira.
Már nem növekszik, meleg van, kevesebb kell neki. Ne erőltesd az evést. Több mozgás és nass, juti megvonás.Eléteszed-elveszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!