Kutyariasztás mivel lehetséges?
Egy érdekes/kellemetlen problémára keresem a megoldást. Panel földszintjén lakom és a hátsó ajtó mellett van az ablakom. Mindenki erre hozza a kutyát sétálltatni és az első zöld felület közvetlen az ablakom alatt van, minden más irányban még 10 méter beton.
Ebből következik hogy az ablakom alatt piszkíttatja mindenki a kutyáját. A hugyszagon felül a szarszag is erős mert néha az ott van felejtve emiatt szellőztetni nem lehet.
Hogyan tudnám TÖRVÉNYES kereteken belül (nincs aknazár) távoltartani a kutyákat azok bántása (méreg nem oké) NÉLKÜL ?
Hirtelen paprika szétszórására gondoltam esetleg paprika spray vagy valamire ami számukra kellemetlen.
Gazdikkal lelkizés esélytelen, mindig meg van a szöveg éppen miért nem szedte fel, ebből lehet majd írok egy könyvet.
A paprika spay a földre kerülne. Bokor nem rosss ötlet de a kerítés esélytelen.
Akkor bors és paprika.
Itt a környéken a kan kutyások simán hagyják,hogy a tömbök oldalát telibe hugyozzák a kutyáik. Egyik ilyen sarki részen két ablak van. Nem győzi domestosos vizzel öntögetni a tömb falát az ablaka alatt. Kiragasztott egy kisebb plakátot,hogy "kedves kutyatartók, a szagok bejönnek a lakásba, ne engedjék,hogy kutyáik a falat levizeljék" Mondanom sem kell,hogy semmit nem ér :/
Az ilyen idióták miatt lesz szerintem kiszórva vmi,mert besokallnak!!
Nem tudom,hogy miért kell ennyire figyelmen kivül hagyni.
Én azt is utálom,hogy a kan kutyások az autókat is engedik lepisiltetni.
Nekem szukám van szerencsére. Ezért se kéne kan kutya,mindent oldalba hugyoznak.
ma 14:05
Az ilyen dolgok is csupán a gazdától függnek. Nekem mindig is kanjaim voltak. Az első pillanattól tilos volt az autó, a ház sarka, a kiskert, stb megszagolása. Mikorra eljutottak a jelöléshez, már az ilyen helyeket teljesen semlegesen kezelték. Elég sok ismerősöm van, akik ugyanígy nevelik, nevelték a kanjaikat.
Ez is az a szitu, mint a végtermék felszedése, vagy otthagyása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!