Vese problema a tobbi lent?
Vesét tudják gyógyszerrel kezelni/ szinten tartani. Tapasztalatból írok. Nálunk sem evett semmit, és naponta infúzióra jártunk. Reggel bevittük, este hazahozhattuk. A szívem szakadt meg. Aztán több vérvételből (teszteltek mindenre) megállapították, hogy elég rossz a mellékveséje. Aztán csináltak egy teljes tesztet vesére, és kimutatta a bajt. Azt hittem ott hal meg szegény. Minden bajom volt, azt akartam itthon legyen és jól legyen. A helyzet romlott, bent tartották éjszakára. Ahogy megjött az akkori vérkép, és tudták mi a baj azonnal elkezdték kezelni. Kapott rá gyógyszert, amit havonta kell kiválltanunk. 3 napig volt kórházba 0-24be (életem legrosszabb napjai voltak) , aztán egyik látogatás alkalmával az orvos mondta, hogy haza lehet vinni hátha otthon eszik mostmár, hogy kapja a gyógyszereket, mert tőlünk nem fogad el semmit. Amennyiben nem eszik 2 nap múlva vigyük vissza, és akkor további infúzióval kezelik. Hazahoztuk, és én még ennyit nem láttam enni. Hálistennek rendben van teljesen, csak gyógyszert kap a reggelibe, és vacsorába élete végééig. Még friss a dolog az egész március elején kezdődött, így jelenleg minden pénteken vérvételre járunk. Az utolsó két eredmény tökéletes lett. Látszik is rajta, és a kedve is a régi.
Remélem minden rendben lesz veletek is, és az orvosok tudják kezelni gyógyszerrel Őt is.
Kitartást, és jobbulást kívánok!
Kedves első válaszoló!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudták meggyógyítani :(
Részvétem!
Újabb Csillag ragyog az égen az Ő személyébe! :(
Nekünk az összes érték kevés volt. Ezt betegség válogatja,hogy mit adnak rá.
Nekünk ezt kell szedni: astonin 0,1 mg tabletta
Ez termeli azt a dolgot, amit a veséje nem termel magától. Reggel 2 szem, és este 2 szem
Nekünk 205 a vese értéke Ipakitine port kell kapnia és trovet vese tápot eszik.
Tavaly októberben 178 volt az érték, kapta a gyógyszert,meg a tápot. Novemberben 160 ra lement az érték.Aztán volt 2 bélgyulladása 2-3 hét különbséggel. Így akkor a gyógyszerek fel voltak függesztve diéta stb. Februárban néztük akkor 140.2 volt. Viszont erős bélgyuszi miatt gastro intestinál-t kellett hogy adjak neki. Nem akartam hogy újabb bélgyulladása legyen így több royalt kapott, kevesebb trovetet. Viszont 2 hete csináltattam egy teljes vérképet.
Vese érték ami februárban normális volt 205-re ugrott illetve a máj értéke is magasabb volt.
Ipakitine port kapja október óta (kivéve mikor bélgyuszija volt) most már trovetet kapja, 3-4 szem royalt azért bele dobok,meg kap májvédőt.
Ő 16 éves :)
Ipakitine por nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!