Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy fiuba de a srac nagyon bunko, mit tegyek? (TOBBI LENT)
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiúba, akivel már háromszor találkoztam, viszont a harmadik találkozáson elmondtam neki, hogy tetszik nekem. Ő meg mondta, hogy nem akkor tőlem semmit. Azóta eltelt most fél év és megint találkozni szeretne velem. Úgy érzem felesleges lenne találkoznunk ha nekem még mindig tetszik ő meg nem érez semmit irántam. De néha vannak olyan gondolataim, hogy mégis találkozhatnék vele. Azt mondta megvaltozott meghogy nagyon gyerekes volt régen, ami igaz is, de már nem olyan. Tudom, a legtöbb ilyen kijelentés, pont azt jelzi, hogy nem változott semmin. Sokat hazudott nekem es bunko, flegma volt. Most játsza nekem hogy találkozzunk meg ilyesmi, nem tudom mit tegyek, segítsetek !2016. dec. 1. 19:42
1/3 anonim válasza:
Adhatsz neki még egy esélyt de szerintem ne várj tőle semmi extrát.Az ilyenek nem szoktak változni
3/3 A kérdező kommentje:
Megirtam neki, hogy nem valtoztak az erzeseim regebbrol, elegge szarul reagalt azt irta "de rossz lehet neked nemar az nem jo :( " inkabb nem is beszelgetek vele, mert rajottem csak magamnak okoznek ezzel fajdalmat! Koszonom a valaszokat!
2016. dec. 5. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!