Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a legjobb baratnombe, mit tegyek? Ti mit tennetek a helyemben? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
14 eves lany vagyok (tudom, fiatal vagyok meg minden) es 2 eve mar biztosan szerelmes vagyok az egyik legjobb baratnombe. Az uj osztalyomban ismertem meg, es amikor rajottem hogy valojaban mit is erzek, mar regen nagyon joban voltunk. A lany biszex, es eleg perverz, sokat szoktunk olelkezni meg poenkodni, stb. Oktoberben tudtam meg hogy tetszik neki egy (hetero) lany, es amikor rola beszel eleg szarul esik. Aztan november vegen olyat irt nekem (nem tudom mennyire volt poen) hogy ha nem lenne ez a lany akkor lehet hogy en tetszenek neki, es ha leszbi hajlamaim vannak, szoljak. En meg mondtam neki par dolgot, de nem a teljes igazsagot. Azt mondtam neki hogy 5.-ben bejott nekem o de mar nem. Kiderult hogy vegig sejtette ezt. Ezutan viccelodtunk meg a temaval de ennyi. Es 3 hete elutaztam, o meg irt nekem hogy egyre kevesbe szereti a masik lanyt, en meg egyre jobban bejovok neki. Termeszetesen magamtol elmondtam neki mindent, mire kuderult hogy nagyreszt hazudott es csak ki akarta deriteni hogy mi a helyzet. Megbeszeltuk a dolgokat, ugyanolyan joban vagyunk mint eddig, es egyre tobbet beszelunk errol a temarol. Mostanaban olyanokat mond hogy maskepo nez ram mint eddig es tenyleg egyre kevesbe erdekli a masik lany. Viszont latszik rajta hogy nem ez teljesen igaz. Amikor vele beszel ugyanugy elpurul es utana aradozik rola mint eddig. Nem tudom hogy mit higyjek mar, 2 eve szeretem es nem tudok lemondani rola pedig az lenne a logikus. Ha kerdezem a temarol mindig azt mondja hogy majd alakulnak a dolgok de meg mindig ugyan az a helyzet. Ti mit tennetek a helyemben? Tudom kicsit hosszu lett es ekezet luxus ne haragudjatok! :c

2016. márc. 11. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem lehet hogy összetud jönni azzal a hetero lánnyal,mert lehet nem az ,igaz neked fájni fog ,de sajnos mindig vannak vesztesek :/
2016. márc. 11. 23:17
 2/7 Quasar07 ***** válasza:
A heteronal tuti nincs eselye. Igy maradsz neki te. De erdemes ezert elrontani a baratsagot?
2016. márc. 12. 01:09
 3/7 anonim ***** válasza:

az a baj,hogy ha nem ábrándul ki a másik lányból és mégis összejön(ne) veled akkor te csak egy pótlék leszel.

Nincs mit tenni,várni,hogy teljesen kiábránduljon a másik lányból akinél nincs esély ha tényleg heteró,de a lányok hajlamosak leszbülni,ha szeretetre vágynak.

2016. márc. 14. 01:32
 4/7 anonim válasza:
Mondanám, hogy lehet hogy kinövöd de nem hiszem. Én is voltam igy, csak volt ilyen helyzetben, szerelmes voltam a barátnőmbe ... aztán volt 1 srác aki nagyon nem akart leszállni rolam, kitaláltuk hogy eljátszuk a leszbikust és megcsokolt a barátnőm a srác előtt.... Na az a csok huh.. Miután eltávolodott tőlem, ő ugy tett mintha megse történt volna, de én alig birtam észhez térni.. aztán ő emlegette fel mindig h milyen jo és izgi volt, de hetero és barátja van. Elmondtam neki hogy én szeretem őt, meglepődött nagyon, de ugyanugy kezelt mint eddig, csak egyre gyakrabban fogta meg a kezem, meg voltak félreérthető gesztusai, de nem lett bellőle semmi, másik iskolába mentünk és már nem is beszélünk. Szerintem ne hagyd hogy hitegessen téged, gondolom mit érzel, és ő is tudja, de ha már az elején nem lépett, hidd el akkor vagy csak játszani fog veled, vagy tetszik neki a tudat hogy odavagy érte. Nem éri meg csajszi, probáld elnyomni az érzést, vagy keress valaki mást.:) Nekem is lett barátnőm, és 3honapja boldogok vagyunk. Neked is sikerülni fog !!!:) 17/BI/L
2016. márc. 21. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocsi ne vedd a szívedre de sose értette meg a lezbiket. Most arrol van szó hogy van egy lezbi barátnőd akinek egy hetero tetszik es neked meg ő tetszik? (Ezt ilyen rövide is le lehet írni) ha erről van szó mond meg neki hogy minek próbálkozik egy heterónál ha itt vagy neki te?
2016. márc. 31. 23:18
 6/7 A kérdező kommentje:

Elozo valaszolo: *leszbikus

Es koszonom az eddigi valaszokat, vegulis jo iranyba alakultak a dolgok, es mar majdnem 3 hete egyutt vagyunk. :)

2016. ápr. 3. 19:20
 7/7 anonim válasza:
Gratula! :) Sok boldogságot!
2016. ápr. 14. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!