Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csivava jó kutya?

Csivava jó kutya?

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 19:19
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
0%
Ja és mi az, hogy hogy sértegettelek?! Úgy beszélek rólad, ahogy te is rólam! Egyébként látszik, hogy nem látsz a dolgok mögé, nehezen fogsz boldogulni az életben.
2010. nov. 23. 18:57
 42/51 anonim ***** válasza:
0%
Juj de nagy védelemre keltél a kiskutyákért. Csak éppen semmi értelmes indokot nem mondtál. Ha én lelketlen gonosz és kegyetlen vagyok, akkor Te buta, önfejű, analfabéta, sértődékeny vagy.
2010. nov. 23. 19:00
 43/51 anonim ***** válasza:
100%
Csivava nagyon-nagyon jó, vicces, dolgos kutya, csak nevelni is kell hozzá, mint minden más fajtát is. Nem fajta függő, milye lesz egy eb, (nyilván ha idegrendszere beteg, ne várjunk csodát) hanem gazda függő.
2011. jún. 25. 14:28
 44/51 anonim ***** válasza:
72%
Ja, és nem kitenyésztették, csak a hosszú szőrű fajtáját. A csivava egy olyan kutyafajta, amit fölfedeztek, pár évszázaddal ezelőtt Mexikóban. Pá.:)
2011. okt. 12. 21:10
 45/51 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvasva ezt az öt oldalt, nem szeretném megismételni mindazt, amit előttem már elmondtak a csivavák védelmében. De el kell mondanom, hogy minden tiszteletem az oncogito nevű válaszadónak, akit nem irigylek "vitapartnere" miatt. Aki egy gondolkodásában merev, lelkében durva alak.

Sosem találkoztam nála korlátoltabb, előítéletesebb, felületesebb, rugalmatlanabb, ostobább emberrel, mint ez a csivavagyalázó valaki. Aki az alapján ítél meg egy kutya fajtát, hogy P. Hiltonnak és Doktor Szöszinek is olyan van, az a médía által agymosott egyén, hiába szeretné ezt másokra rásütni. Aki nem veszi észre, hogy valódi érvekkel és tényekkel szemben ő csak folyamatosan ugyan azokat a felszínes hülyeségeit szajkózza, annál már az sem meglepő ha végül sértegetésre, trágárkodásra vetemedik. Nagyon szánalmas viselkedést mutattál itt be mr. önvédelmi oktató. Mit tudsz te bármiről is? Nevetséges.

2011. okt. 14. 21:16
 46/51 anonim válasza:

a csivavéákat nem szeretem, nem hasonlít a kutya kutyára...

ennek ellenére, van a nagyimak egy, és azt nem szeretem, és ő sem engem...

28 éves, és van 2 kölyke (volt egy ana csivava, de az meghalt, és ez a kutya za apa)

szal, engem ezek szinte kísértenek

2013. márc. 24. 19:33
 47/51 anonim ***** válasza:

28 éves a kutya ucsó?

akkor az valami világrekord.

2013. márc. 31. 04:12
 48/51 anonim válasza:

a nagyim kécskén lakik. és ott megint lettek új csiviji :D

csak a csivit utálom (ez a neve, a 28 asnak)

az összes többi csivavát nem utálom. vettek egy lányt, és egy fiút, és hamarosan lesz kölyök.

2013. ápr. 23. 20:41
 49/51 anonim válasza:
Álljunk csak meg nem vagyok elkényeztetett ujgazdagplázalotyó és hoppá csivim van egyáltalán nincs elkényeztetve és nagyon okos..minden kutyát lehet szeretni illetve példaként lehet egy németjuhászt is divatbol tartani mert milyen szép de a gazdi nem neveli meg nem mozgatja eleget pedig kifejezetten igényli a munkát,a törődést,mozgatást és a nevelést is :) Beismerem,rengetegen tartják a csivavát azért mert divatos meg összevissza öltöztetgetik a 30-40fokba nyáron..az én csivimnek is van ruhája de nem divatból van egy pulcsija meg egy kabátkája a pulcsi tavasszal meg összel a hidegebb napokra a kabát meg télre mert különben megfázik de ő is ugyanugy igényli a törődést,a tanítást,a nevelést és a mozgatást is de megnevelve igenis hogy olyan mint egy normális kutya csak ő picike :) Aki meg szereti a kutyákat az a kissebb fajtákat se veti meg csak azért mert picik..
2015. aug. 7. 13:12
 50/51 anonim válasza:
mr. önvédelem oktatónak irtam az előző válaszom
2015. aug. 7. 13:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!