Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csivava jó kutya?

Csivava jó kutya?

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 19:19
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%

Akkor pláne lelketlen vagy.

A kutyát nem csak a hasznáért lehet szeretni, hanem magáért a szeretetért.

Mert a parányi kutya is tud szeretetet adni és kapni is.

Nem magyarázok neked tovább, mert nem vagy rá nyitott, te egy durva és lelketlen alak vagy, mert olyan nagyon megalázó és gonosz módon tudsz nyilatkozni kutyáról, csak mert neked nem tetszik és úgy véled, nincs gyakorlati haszna.

2010. nov. 23. 16:13
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

Még valami.

Én alapvetően sajnálom a nagyon parányi ebkéket, mert csak korlátozott mértékben tudnak kutya életet élni. A tenyésztők mindent feláldoznak a fantáziájuk oltárán.

De attól még az a parányi ebke ugyanolyan kutya szívet hord, mint egy dog, vagy staffi.

És aki ezt nem látja, az nem szeretheti igazán a kutyát.

2010. nov. 23. 16:15
 23/51 anonim ***** válasza:
0%
Te pedig nem csak érthetetlen vagy, hanem pont egy ilyen elkényeztetett ostoba beteges mániákus pics@ vagy aki azért tart kutyust. "Hogy jaj, mert cuki, édi..." Szeretetet ad meg kap, reklám szöveget pedig felejtsd el, mert pont az ilyenekkel van elrontva a világ mint amilyen te vagy. Az ilyeneket pont ilyen dumákkal verik át, hogy jó pénzért eladjanak neki egy ilyen hülyére tenyésztett korcsot. És ez nem tetszés és nem tetszés kérdése, csak szomorú hogy vannak ilyen divat és médiával agymosott átvert emberek, akik szerint ez jó és normális.
2010. nov. 23. 16:20
 24/51 anonim ***** válasza:
100%

Először is, írtam, hogy nagy testű kutyáink vannak, több helyen be is linkeltem a képüket. A kisebb testű is 24 kiló, a nagyobb 45.

Másodszor, ilyen kulturálatlan és sértő alak, mint te, gondolom nagytestű kutyát azért tart, hogy tisztességes emberek ne képeljék laposra a búráját.

2010. nov. 23. 16:25
 25/51 anonim ***** válasza:
9%
Persze kitaláljuk azt, hogy legyen egér méretű kutya, mert a Paris Hilton nehogy már egy állatbarát címlapon egy dobermann vagy pitbull kutyával pózoljon, kell az új gazdagoknak egy nagyon pici, bolyhos plüssállatra hasonlító lény ami persze irtó menő lesz, amit marketing eszközökkel tovább profitálunk (kutyakozmetika, kis cuki ruhácska, szakszerű pincsimanikűrös ...stb.) Na kész a jó üzlet neves állattenyésztők már orrba-szájba dolgoznak azon, hogy kitenyésszenek egy ilyen korcsot, pár nyálkás sztárnak. Na meg is vagyunk, erre a többi átlagos plázalotyónak mi kell? Hát naná, hogy egy ilyen semmitérő korcs, mert cuki édi és tündéri és DIVATOS TRENDI és MENŐ. Szegény kutya pedig néz azzal a kis ostoba patkány fejével, mikor a gazdiasszony berakja a ridikülbe, mert hát nehogy szegénykének a frissen manikűrözött mancsa piszkos legyen az utcai aszfalton. Ezért nem érnek ezek semmit.
2010. nov. 23. 16:31
 26/51 anonim ***** válasza:
100%
Lelketlen, senki alak vagy te, jó ha kutya véd téged, mert lépten nyomon a gonoszságod miatt bajban lennél...
2010. nov. 23. 16:32
 27/51 anonim ***** válasza:
100%

Még valami.

Egy kutyát megítélni az alapján, hogy emberek hogy tartják nagy butaság. És nagy gonoszság kell hozzá!

2010. nov. 23. 16:33
 28/51 anonim ***** válasza:
13%
És én nem azért tartok nagyobb kutyát hogy engem védjem, én megtudom magamat védeni, sőt én ezt oktatom, hogy hogyan védjék meg magukat mások. (már egyszer írtam önvédelmet oktatok). Nekem a kutya birtok védésre van, és ugyan úgy tudok vele játszani, ugyanúgy lehet megsimogatni. Mi a szarért kell erre külön ölebet tenyészteni.
2010. nov. 23. 16:37
 29/51 anonim ***** válasza:
90%

Sosem fogod megtudni, hogy miért - és nagyon szegény leszel tőle.

Sajnállak, őszintén.

Egyébként ahogy te sértegetsz másokat, nem hiszem, hogy önvédelmet tanulsz, vagy tanítasz, sokkal inkább támadásra.

Mert sem nem higgadt nem vagy, sem nem önfegyelemmel nem rendelkezel.

Te egy durva lelkű senki vagy, aki nem szereti a kutyát, csak ha haszna van belőle.

2010. nov. 23. 16:39
 30/51 anonim ***** válasza:
0%
Tudod amit te mondasz az csak a te véleményed, én meg a tényeket mondom. Most fikázhatsz, hogy gonosz és lelketlen vagyok, pedig csak az igazat mondom. Viszont te hülye vagy mert nem látod a dolgokat magad körül, nem érted az egésznek a lényegét.
2010. nov. 23. 16:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!