Honnan tudod milyen vagyok?! Honnan tudod hogy tanítok? És ott milyen vagyok. Csak egyszerűen nem bírom az olyanokat akik olyanban okoskodnak, amihez nem is értenek. Én a kutyámat nemcsak haszonállatként tartom, szeretem és játszok is vele, törődök is vele, régóta meg van. Én meg azért sajnállak, hogy ennyire érthetetlennek születtél. De tudod aki hülye, az megérdemli.
2010. nov. 23. 16:50
32/51 anonim válasza:
A megnyilvánulásodból következtetek az egyéniségedre.
Durva vagy, sértő és közönséges.
És szégyelld magad, hogy ide írsz ilyen sértő véleményt, ahova a kis testű kutyákat kedvelők jönnének.
Jól elriasztottad őket - ez a te nagy hőstetted.
Gratulálok hozzá - ez vagy te.
2010. nov. 23. 17:12
33/51 anonim válasza:
Jaj Atyaúristen!!! Na mi van fáj az igazság?!!! Ostoba k*rva megsértődtél a tényeken, hülye vagy ezért az életben mindig is rosszul fogsz boldogulni, könnyen átfognak verni, de megérdemled.
2010. nov. 23. 17:19
34/51 anonim válasza:
Juj szegény kutyik, már nem is olyan édik. Legalább most a kedves rajongók most megtudják hogy mi is a valóság ezekkel a kutyákkal kapcsolatban.
2010. nov. 23. 17:21
35/51 anonim válasza:
Most láthatjátok, miféle emberek szoktak engem "lehordani".
Akik nem szeretik a kutyákat és akik közönséges és durva emberek.
2010. nov. 23. 17:43
36/51 anonim válasza:
Most láthatjátok, hogy milyen buta ember mondja rám azt hogy lelketlen és durva, pedig csak nem tud szöveget értelmezni, és nem lát a dolgok mögé.
2010. nov. 23. 18:51
37/51 anonim válasza:
Valóban nem tudom értelmezni, hogy patkánynak és felmosórongynak nevez kutyákat a kis termete miatt.
És azt sem, hogy engem durva módon sérteget.
Nem is akarom értelmezni, csak kerülni az ilyet.
2010. nov. 23. 18:53
38/51 anonim válasza:
Mikor mondtam azt, hogy utálom a kutyákat te ostoba?! Nekem is van kutyám és szeretem és más kutyákkal sincs bajom, csak a divat ölebeket nem szeretem. De már leírtam többször is! Nem tudsz szöveget értelmezni vagy olvasni?! Ostoba gyökér.
2010. nov. 23. 18:54
39/51 anonim válasza:
Ha van kutya, akit a termetéért nem szeretsz, akkor nem szereted a kutyát, csak bizonyos fajtát tűrsz el, mert hasznodra van.
És közönséges és durva és gonosz vagy.
2010. nov. 23. 18:55
40/51 anonim válasza:
De én itt befejezem, írtam eleget a kiskutyák védelmében.
Ha továbbra is gyalázol, az nem lesz hőstett, mert védekezni nem fogok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!