Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya név választás. Mi...

Kutya név választás. Mi legyen a kutyám neve?

Figyelt kérdés

Gondolom unalmas téma, de szeretném kikérni a véleményeteket, a kutyanevekről, mert kíváncsi vagyok úgy átlagban az embereknek tetszik-e vagy nagyon gáz.

Két név jött szóba eddig, az egyik a Lucy (ejtsd: Luszi vagy Lüszi) másik pedig a Daisy (ejtsd: Déjzi vagy Dézi)

Úgy gondolom ezek annyira nem gyakori kutyanevek - legalábbis Magyarországon -, ezért is tetszenek annyira. Más lehetőségre is nyitott vagyok, szóval ha tudtok különleges, nem túl gyakori kutyaneveket, akkor írjatok! :)

Egyébként egy fekete szuka Francia Bulldog ról lenne szó, ha ez segítséget jelent. :)

Köszönöm a válaszokat!

2023. dec. 31. 20:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15%
Kovács Jolánné.
2023. dec. 31. 23:15
 12/17 anonim ***** válasza:

Mit szamit, hogy mennyie gyakori? A Daisy, Lucy, Bella nagyon nepszeru nevek.

Es? Az en kutyam Rozi, az is eleg nepszeru, tobb ilyen nevu kutyat is ismerek, megse lett belole tragedia.

Valaszd azt, amelyik tetszik :D

jan. 1. 14:27
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 Amíg nem szedsz fel egy Rozi nevű csajt, addig oké. :D
jan. 1. 14:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Nő vagyok es ferjnel. Szoval ez a veszely nem fenyeget 13-as 🤣
jan. 1. 15:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Az nagyon jó. Sosem felejtem el, gimiben két Réka osztálytársnőm is volt, és az egyik nagyon tetszett, egyszer bedobtam, hogy "olyan szép neved van, a kedvenc kutyámat is így hívják". Nem volt lenyűgözve. :D
jan. 1. 15:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Rexi, Talpas, Morgó, Morzsalék
jan. 1. 21:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy, hogy mi a neve eredetileg, úgyis változni fog, ahogy elkezded becézni! Én eddig nagyon kevés állatomat hívtam a saját, hivatalos nevén. A mostani kutyám is Belle, aztán nekem általában Bellcsi! A Bendzsó nevű kutyámat nagyapám Betyónak hívta, mert neki az jött a szájára. Ha tetszik egy név, szerintem ne érdekeljen, hogy mi divat, vagy mi nem!
jan. 3. 14:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!