Miért hullott ki a kutyám szőre egy foltban?
Figyelt kérdés
A kutyám nyakán egy ponton elkezdett kihullni a szőr. Kezdetben pici volt, mostanra kb 200 forintos méretű. Nem vakarózik, nem piszkálja, ha hozzá érek, nem érdekli, a bőrén semmi nem látszik(pirosodás, hámlás stb.). Úgy tudom, hogy ha rühes lenne, akkor látszódna más is a kopaszságon kívül, illetve sűrűn vakarózna.nov. 21. 20:23
1/3 anonim válasza:
Esetleg pajzsmirigygondra is utalhat, de amúgy lehet allergia is, meg azért van néhány "opció". Habár szerintem allergiánál azért sokszor vakarózna, és ki is pirosodna a bőre, szóval szerintem nem elsősorban arról van szó. De nekem volt a múltban egy pajzsmirigy-alulműködéssel küzdő kutyám, neki azért durvábban kihullott a szőr, nem csak egy kis foltban, viszont amúgy azon kívül nem volt se piros a bőre, se semmi, egyszerűen csak kihullott a szőre itt-ott, más tünet nem volt. Mindenképp orvos.
2/3 anonim válasza:
lehet hogy ő harapdálta ki valamilyen bőrfertőzés miatt
állatorvos többet tud majd mondani
3/3 anonim válasza:
ja bocs most olvastam a többit...
de az állatorvos akkor is jobban fogja tudni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!