1/16 anonim válasza:
Ebben szerintem még macska is van.
2/16 A kérdező kommentje:
Szerintem gyönyörű kutya, pedig nekem mindig őrző-védő vonalból voltak kutyáim, és most is olyan van. Fontolgatom, hogy örökbefogadom mellé tesónak. :)
2023. dec. 4. 09:30
3/16 anonim válasza:
A füle róka. A feje macska. A bundája Husky
4/16 anonim válasza:
Én is csak a színei (szem, szőr) alapján lőnék be benne némi huskyt, a többire nincs tippem 🙂
De nekem is tetszik, érdekesen szép és olyan jófejnek is tűnik 😀
5/16 anonim válasza:
Hát benne minden van :) de fogadd örökbe, mert tényleg nagyon szép ❤️
6/16 A kérdező kommentje:
Én a macskát azért nem látom :D, de a husky-ra nekem is volt egy tippem.
5-ös válaszoló jövő héten szeretnék elmenni találkozni vele, és ezután kölcsönös szimpátia esetén összeismertetni a kutyámmal is, lássuk hogy reagálnak egymásra. Remélem minden összejön. :)
2023. dec. 4. 10:07
8/16 anonim válasza:
Megmutattam apukámnak a képet, mondja, hogy minden fajta van benne, "hát még a szeme is felemás" 😂❤️ tényleg nagyon édes, remélem egyeztek és örökbe fogadod!
9/16 anonim válasza:
Husky szőr és szem, termetre talán valami kisebb fajta terrier. Jól sikerült kis mix. :D
10/16 anonim válasza:
A pofa rajzolata és a kék szeme husky-s, de a drót szőre nem.
Lehet hogy már a szülei is keverékek voltak. Husky gazdakent mondom, remenykedj hogy a jellemét nem a huskytol kapta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!