Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajtákat véltek felfede...

Milyen fajtákat véltek felfedezni ebben a kutyában?

Figyelt kérdés
[link]
2023. dec. 4. 09:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Valami foxy keveréknek tűnik az alakja, bundája, fejformája alapján.
2023. dec. 4. 13:58
 12/16 anonim válasza:
Husky és valami keverék terrier. Az biztos, hogy nem csak két fajtából van ő össze rakva. De amúgy aranyos. :)
2023. dec. 4. 15:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg generációk óta keverék, de ha nagyon fajtát akarunk nézni, akkor valami kisebb drótszőrű, border collie vagy ausztrál juhászkutya, de bármi lehet. A fülei el végképp nem tudok mit kezdeni. Husky szerintem nem annyira.
2023. dec. 4. 17:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem snauzer meg border collie jutott az eszembe, de még nyilván más is kellett hozzá.
2023. dec. 4. 21:47
 15/16 anonim ***** válasza:

11-12-vel egyetértek, szerintem ez a szálkás szőr a fején elég terrieres, hogy az fox, vagy más, ki tudja...

Amúgy a szőr mintázata alapján, sokkal inkább border, mint husky.

A huskyknak más az arcán a rajzolat, persze, millió féle van, de jellegében kicsit másabb. A border collie-nak fut fel így tipikusan egy fehér csík a fején.

Hát, ha tényleg collie/terrier keverék, az "gyilkos" mix lehet! :D

2023. dec. 6. 08:07
 16/16 A kérdező kommentje:

Sajnos lebetegedtem, és így csak jövő héten megyek el hozzá. Van egy tegnapi videó is a menhely facebook oldalán, ott utolsó kutyaként szerepel rajta. Én az alapján már semmilyen fajtát nem tudok megnevezni. Na külső alapján nem mintha annyira lényeges lenne mi lehet benne, csupán érdekességként érdekel, illetve hát az igényeihez lenne jó tudni, de önmagában nem az számít, ha értitek. Ha esetleg valakit érdekel, itt a link. [link]

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)

2023. dec. 7. 05:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!