Mit tegyek, ha a szomszéd beteg (autista, ha jól tudom) gyereke hergeli a kutyámat a kerítésen keresztül?
Szóltam a szülőknek, igyekeztem megértő lenni, mert mégis csak egy szellemi fogyatékos gyermekről beszélünk, de ugyanúgy csinálja.
A kutyám meg ha már meglátja ront neki a kerítésnek, el kell zárnom, ha észreveszem.
Mit csináljak?
Èn pedig..:
Vízsugàr a gyerekre olyan mòkàsan megmeglocsolgatni
Ha meg tovàbb csinàlja akkor telibelôni vízzel….
Vagy ha komolyan vennèm akkor egy szenzoros locsolòfejet beraknàk azt ha közeledik a gyerek akkor vízsugàr
Ha azon az oldalon a tiétek a kerítés, akkor le kell cserélni zárt kerítésre.
Ha nem a tiétek a kerítés, akkor meg építeni kell közvetlenül a szomszédok kerítése mellé egy saját, zárt kerítést a ti oldalatokról; az a tiétek, abba a szomszédnak beleszólása nem lehet.
A nem átláthatò kerìtésnél bennelehet a pakliban hogy átdobál átnyul bottal stb…
Ha a gyereknek ez az érdekes akkor mòdot fog találni arra hogy hergelje (akarva vagy akaratlanul)a kutyát… de ja egy pròbàt megér
Aztán nemtudom max ha idősebb lesz a kutya
Belenyugszik,figyelmen kívűl hadja a gyereket vagy ha meglátja akkor maga fog elbujni a kölyöktöl
Be kell mutatni a kutyának a gyereket es megnyugszik össze kell őket barátkoztatni
A kutya azert reagál így a gyerekre, mert latja hogy mikor kijön a gyerek te idegesebb leszel es átragad rá.
Es ördögi kör fenntartja magát.
Itt rajtad áll a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!