Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Összeszoktatható 2 nőstény...

Összeszoktatható 2 nőstény kutya? A nagy bántja a kicsit!

Figyelt kérdés
Adott egy 6 éves, jámbor természetű nőstény puli, hoztunk mellé egy másik kis pulikutyát még tavasszal. Én azt gondoltam h mivel jó természete van el fogja fogadni, de a helyzet sajnos csak romlik. Múlt hónapban ivartalaníttattuk a nagyot hátha megszűnik az agressziója de még mindig nem csillapodik. Eddig csak morgott és figyelmezető csípések voltak, úgy gondoltuk az ivartalanítás megoldja, de igazából már a semmiért is bántja, főleg amikor nem látjuk. Tiszta var a feje a kicsinek, most arra mentem haza a boltból h a szeménél is vérzik, friss seb, plusz a feje búbján a var is letépve. Mit csináljunk??? A kicsit jövő tavasszal tervezzük ivartalanítani, decemberben lesz 1 éves. A nagykutya változhat még? Gondolom még van benne hormon, féltem a kicsit, nem tudom meddig menne el a nagy. Akinek van tapasztalata írjon! Nagyon köszönöm!

2023. okt. 18. 12:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Valahogy sejtem, hogy mind a két kutyája csak tk nélküli keverék. És valahogy sejtem, hogy az idősebbel sincsenek rendben a dolgok. Van egy tippem, hogy nincs napi séta, nincs napi munka vele.
2023. okt. 18. 19:33
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

férjem sajnos nem engedné meg h erre költsünk - ez meg kit érdekel?

Fogadsz trénert, ennyi, a férjed meg mást uraljon.

2023. okt. 19. 08:54
 13/18 A kérdező kommentje:
Azt hittem h kapok jó tippeket erre megjelentek az állatvédők, jólmegmondók nagyokosok. Ennyi elég is volt, köszönöm (ja nem).
2023. okt. 19. 18:45
 14/18 anonim ***** válasza:
46%
Kaptál tanácsot. Ja, hogy egyik sem az, amelyik szerint ha beadod a varázspirulát vagy elvégzed a ráolvasást, akkor azonnal megolgódik minden? Hogy mindegyik tanácsban benne van, hogy neked ezért dgoznod kellene? Pótolnod azt, amit eddig kellett volna csinálnod? Mi vagy te, valami elkényeztetett majom, aki bevágja a hisztit, ha nem azt a választ kapja, amit hallani akar?
2023. okt. 19. 21:44
 15/18 anonim ***** válasza:
57%
Kaptál jó tippeket, többen is írtuk, hogy fogadjatok megfelelő trénert. Mert ennek EZ a módja, senki nem fogja tudni interneten, látatlanban megmondani a tutit. kaptál más tippeket is, külön foglalkozásra a kutyákkal ill. szeparációra, ha felügyelet nélkül vannak. Ezen kívül mégis milyen tippet vársz, nem tudom.
2023. okt. 20. 11:58
 16/18 A kérdező kommentje:
Könnyű más magánéletébe vájkálni, rakd külö, alap h külön rakod... de mégis hogy amikor az udvar nyitott és nincs kenel ahova el tudnám zárni az egyiket. És igen, sajnos a férjemmel nincs olyan kapcsolatom h ezt én kijelentsem h már pedig én fogadok kutyatrénert és pont. 12 órában kell dolgoznom, nem hiszem h lusta majom lennék v nem tudom ki h fogalmalmazott. Ilyen helyzetben vagyok, a tréner a megoldás elfogadom, de nem vehetem igénybe, erre nekem nincs pénzem, bocsánat ha nem állok olyan jól anyagilag. A véleményem megvan az ilyen emberekről akik látatlanba megmondják a tutit, nekem sem könnyű, de gondolom az ilyenek pont leszarják.
ápr. 8. 19:01
 17/18 anonim ***** válasza:
A barátság már nem fog kialakulni közöttük, egyik kutyát el kell ajándékoznod, ha nem tudod megoldani a különválasztást.. Ez az én véleményem.
ápr. 9. 11:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Ismét a 17-es vagyok. Az ivartalanítás nem oldja meg. Van amelyik szelídebb lesz utána, van amelyik agresszívebb.De hetek-hónapok, amíg a nemi hormonok teljesen eltávoznak a szervezetéből, így ebben az időszakban, ivartalanítás után is csak a különválasztás lehetne a megoldás.
ápr. 9. 11:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!