Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon kellemetlen szituáció?...

Nagyon kellemetlen szituáció? Más is járt már hasonlóan?

Figyelt kérdés

Sétáltam a kutyámmal ma délelőtt. Mindig figyelem, hogy mit csinál, mit szagol, nem-e eszik fel valamit.

Nem is szaglászott, csak mint egy cápa, rárontott egy nagy adag macska szarra. Általában meg szoktam fogni a fejét, állkapocsnál nyomom a bőrét bele a szájába, hogy kénytelen legyen kinyitni a száját, és amint kinyitja, már rázogatom is ki belőle a cica nutellát.

Most nem így volt, akkorát nyelt, hogy még a ráragadt falevél is lecsúszott. Szidtam még az anyját is, de csak hátracsapott fülekkel nyalogatta a száját, mint akinek megért ennyit a dolog.

Mentünk tovább, eltelt kb 45 perc. El is felejtettem a dolgot, elvagyok én a saját gondolataimban.

Nem voltam én arra felkészülve, hogy megállítanak, hogy meg lehet-e simogatni a kutyámat. Ráadásul két gyerekkel, akik hagyták, hogy össze - vissza nyalogassa őket a kutyám. Az arcukat, kezüket, szájukba talán nem nyalt bele. Szülőnek csak a kezét nyaldosta meg.

Én nem is kapcsoltam abban a pillanatban, csak akkor amikor leültem ebédelni.

Végülis csak gondolati szinten undorító a dolog, ettől nem lesznek betegek az emberek, mert betegek egymástól vagyunk.

2023. okt. 11. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Hát kellemetlen nyilván, de már nem tudsz mit csinálni. Az emberek úgyis szoktak kutyázás után kezet mosni, remélhetőleg ha már gyereke van, akkor van erre is esze.
2023. okt. 11. 12:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kellemetlen szitu akkor lett volna, ha a nagy nyalakodásba ott hagy egy kis nyelve hegyèn maradt csokit az arcukon..

Na de nem látták,nem tudták hogy előtte sz4rt evett a kutya. Inkább gyomorforgatónak mondanám az esetet. (Nekem legalábbis az)

Ha ilyen sz4revő lenne a kutyám, akkor használnèk szájkosarat.

Azt olvastam akkor esznek macakasz4rt, ha valami vitamin hiányuk van. Utána kène nèzned mi van a dolgok hátterèben. A másik pedig; ezeket a kinti macskákat szerinted fèregtelenítik? Ki tudja milyen fèrgeket, betegsègeket összeszed a kutyád egy kis nutellázáskor.

Hibásnak pedig nem mondanálak, mert a szülőnek kellene gondolnia arra hogy ne fogdosson össze mindent a gyereke, ès ne nyalják-falják egymást random állatokkal.

2023. okt. 11. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ezek után alap volna a szájkosár - ha már megnevelni nem sikerült a kutyámat, hogy engedély nélkül utcán-udvarban semmihez nem nyúl.
2023. okt. 12. 07:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Végülis csak gondolati szinten undorító a dolog, ettől nem lesznek betegek az emberek, mert betegek egymástól vagyunk - ez mondjuk így nem igaz.

Ha féceszes nyelvvel nyalogatta meg a kutya a gyereket, és az aztán a szájába veszi a kezét - mert gyerek! -, akkor igen, lehet baja. Jó eséllyel csak egy kis hasmenés-hányás, mert ki tudja, mi volt abban a macskaszrban.

A kutyád pedig férges, vagy bármi.

2023. okt. 12. 07:58
 5/6 anonim ***** válasza:
3# Próbáld meg lenevelni erről a kutyát… Az enyémet sem sikerült. Ösztönlények.
2023. okt. 12. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos a szomszéd macskák rendszeresen a kertünkbe szarnak, a kutyánk pedig rendszeresen elfogasztotta... Semmi baja nem lett tőle, de érdemes megfigyelni, hogy nem jönnek-e ki rajta férgességre utaló tünetek.

Ennyitől szerintem a gyerekek sem lesznek betegek, de ott meg a szülőknek ennyi eszük van, hogy engedik a gyereküknek, hogy egy vadidegen kutya nyalja az arcukat. Nagyon szeretem a kutyákat, nekünk is van, de egy idegen kutyánál biztos nem engedném, hogy szájon nyaljon, mert egyszerűen semmit nem tudok róla, akár lehet valami betegsége is.

2023. okt. 12. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!