Nagyon kellemetlen szituáció? Más is járt már hasonlóan?
Sétáltam a kutyámmal ma délelőtt. Mindig figyelem, hogy mit csinál, mit szagol, nem-e eszik fel valamit.
Nem is szaglászott, csak mint egy cápa, rárontott egy nagy adag macska szarra. Általában meg szoktam fogni a fejét, állkapocsnál nyomom a bőrét bele a szájába, hogy kénytelen legyen kinyitni a száját, és amint kinyitja, már rázogatom is ki belőle a cica nutellát.
Most nem így volt, akkorát nyelt, hogy még a ráragadt falevél is lecsúszott. Szidtam még az anyját is, de csak hátracsapott fülekkel nyalogatta a száját, mint akinek megért ennyit a dolog.
Mentünk tovább, eltelt kb 45 perc. El is felejtettem a dolgot, elvagyok én a saját gondolataimban.
Nem voltam én arra felkészülve, hogy megállítanak, hogy meg lehet-e simogatni a kutyámat. Ráadásul két gyerekkel, akik hagyták, hogy össze - vissza nyalogassa őket a kutyám. Az arcukat, kezüket, szájukba talán nem nyalt bele. Szülőnek csak a kezét nyaldosta meg.
Én nem is kapcsoltam abban a pillanatban, csak akkor amikor leültem ebédelni.
Végülis csak gondolati szinten undorító a dolog, ettől nem lesznek betegek az emberek, mert betegek egymástól vagyunk.
Kellemetlen szitu akkor lett volna, ha a nagy nyalakodásba ott hagy egy kis nyelve hegyèn maradt csokit az arcukon..
Na de nem látták,nem tudták hogy előtte sz4rt evett a kutya. Inkább gyomorforgatónak mondanám az esetet. (Nekem legalábbis az)
Ha ilyen sz4revő lenne a kutyám, akkor használnèk szájkosarat.
Azt olvastam akkor esznek macakasz4rt, ha valami vitamin hiányuk van. Utána kène nèzned mi van a dolgok hátterèben. A másik pedig; ezeket a kinti macskákat szerinted fèregtelenítik? Ki tudja milyen fèrgeket, betegsègeket összeszed a kutyád egy kis nutellázáskor.
Hibásnak pedig nem mondanálak, mert a szülőnek kellene gondolnia arra hogy ne fogdosson össze mindent a gyereke, ès ne nyalják-falják egymást random állatokkal.
Végülis csak gondolati szinten undorító a dolog, ettől nem lesznek betegek az emberek, mert betegek egymástól vagyunk - ez mondjuk így nem igaz.
Ha féceszes nyelvvel nyalogatta meg a kutya a gyereket, és az aztán a szájába veszi a kezét - mert gyerek! -, akkor igen, lehet baja. Jó eséllyel csak egy kis hasmenés-hányás, mert ki tudja, mi volt abban a macskaszrban.
A kutyád pedig férges, vagy bármi.
Sajnos a szomszéd macskák rendszeresen a kertünkbe szarnak, a kutyánk pedig rendszeresen elfogasztotta... Semmi baja nem lett tőle, de érdemes megfigyelni, hogy nem jönnek-e ki rajta férgességre utaló tünetek.
Ennyitől szerintem a gyerekek sem lesznek betegek, de ott meg a szülőknek ennyi eszük van, hogy engedik a gyereküknek, hogy egy vadidegen kutya nyalja az arcukat. Nagyon szeretem a kutyákat, nekünk is van, de egy idegen kutyánál biztos nem engedném, hogy szájon nyaljon, mert egyszerűen semmit nem tudok róla, akár lehet valami betegsége is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!