Hány kutyát tartanál maximum, ha a hely és a pénz nem lenne akadály?
Tehát mondjuk adott egy hatalmas ház hatalmas kerttel, helyhiány nem lenne. Tegyük fel bármennyi kutyát el tudsz tartani, mert milliomos vagy :D
Csak a saját személyes véleményed befolyásolja, hogy hány kutyát tartasz, mit érzel túl soknak stb. Nincs rossz válasz :)
Két kutyám van és nekem nincs szükségem többre. Ha hatalmas házam lenne nagy kerttel, akkor is mennünk kéne sétálni és bár rutinosan sétálunk, de kétfelé oszlik a figyelmem és ennél több fele nem tudna oszlani.
Viszont, ha álmodozunk :) <3 én autót is szeretnék sofőrrel, mert két kutyával egy nagy problémám, hogy az utazás is nehezebb. A tömegközlekedésre pl 1 kutyával mehet egy gazdi (azt hiszem a vonaton 2, de egyrész, ha jól tudom, van valami újítás, másrészt azért ott lenni két kutyával egy tömött vonaton elég nagy kihívás, a kutyáknak sem jó, az utasoknak sem, akiknek pl rajtuk kell átmászniuk, hogy wc-re menjenek).
Ez a karbonlábnyomos hozzászólás egy nagy baromság és álszentség. Karbonlábnyomot a tápok termelése (konzerv és alutasak) okoz, nem a kutya. Nem kell táppal etetni, és megoldódott ez is.
Ez ugyanolyan nagy hülyeség és agymosás, mint ahogy az is, hogy a tehenek teleböfögik és fingják a földet. Az 1960-as években még több millió elefánt, orrszarvú és egyéb a szarvasmarhánál 8-10x nagyobb növényevő élt a földön, mégsem böfögtél tele a légkört, mint ahogy most a zöldterroristák mondják.
A legnagyobb karbonlábnyomot egyébként pontosan a műtrágya okozza, aminek a használatát évről-évre növelik a vegánok miatt. Tehát a Föld teljes kizsigerelése sokkal inkább a vegánoknak köszönhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!