Hány kutyát tartanál maximum, ha a hely és a pénz nem lenne akadály?
Tehát mondjuk adott egy hatalmas ház hatalmas kerttel, helyhiány nem lenne. Tegyük fel bármennyi kutyát el tudsz tartani, mert milliomos vagy :D
Csak a saját személyes véleményed befolyásolja, hogy hány kutyát tartasz, mit érzel túl soknak stb. Nincs rossz válasz :)
Nekem az idő a nagyobb probléma. Most kettő van, és bőven "elegek", néha úgy érzem hogy egyenként nem jut rájuk elég idő, de szerencsére rajtuk nem érzem, hogy hiányolnák, egyszerűen nem vagyok szuper gazdi, csak jó gazdi....
Rengeteg kutyát hazahoznék, jelenleg sincs sok anyagi akadálya, de egyszerűen az időmbe, életembe nem fér bele ennél több kutya. Annak meg nem látom értelmét, hogy a végtelen pénzből a sétáltatásukat, oktatásukat is megengedjem magamnak, mert akkor lenne x tök jól tartott, jól nevelt kutyám, de azontúl, hogy a tulajdonomban vannak, nem lenne köztünk az az igazi kutya-gazda kapcsolat. Akkor meg... legyenek másutt, ahol ez meg van.
Menhelyhez nincs mentális és lelki erőm.
egyet sem.
sokat utazom, néha hónapokig nem vagyok otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!