Kutyaimádók! Ti maximum hány kutyát tartanátok?
Tegyük fel, hogy kertes ház, közepes méretű kerttel. Napi 8 óra munka mellett.
Én 4-et mondanék, de fajtafüggő is, mert nem tartanék pl 4 huskyt :D agyamra mennének egy idő után
Ez rengeteg tényezőtől függ. Mint írtad, először is a fajta, a habitus, a cél a kutyákkal, az, hogy mennyire vannak összhangban a kutyák, mennyi dolgot lehet velük együtt csinálni, és mennyi dolgot kell minden kutyával külön-külön, hogy mennyi korkülönbséggel hoznánk és stb. stb...
Én a mostani kutyám mellé max 1 kutyát vállalnék be (közepes kert, 7 óra munka), mert aktívan sportolunk és versenyzünk és ez lenne a cél a másik kutyával is. Ezt kettőnél több kutyával nem lennék képes véghezvinni.
Köszönöm :)
Hát igen. Én se nagyokat tartanék, kisebb kutyákat preferálom. Na meg 3-4 nagykutya simán elvontat a séta során szóval :D Inkább 4 kicsi, vagy 3 kicsi és egy közepes testű.
Jó kérdés. Például agarakból szerintem simán lehet tartani 4-et is. Egyszer kifutják magukat egy nap egy mezőn, utána elvannak, húzzák a lóbőrt.
Egyébként most egy idősebb keverékem és egy felnőtt vizslám van. Majd pár év múlva szeretnék melléjük valami olyan kutyát, akivel versenyszinten is tudok dolgozni, de csak mentettet szeretnék. Vagy egy mali mixet vagy egy bc-t vagy egy mudit szeretnék. És szerintem így már ki is maxolnám magam, több kutya nem igazán férne bele, max egy 4.idosebb kis mozgás igényű keverek.
3-4 valószínűleg olyanok, akik mentettek, tehát mindig csatlakozik valaki a csapathoz.
De persze az anyagiaktól is függ (sajnos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!