Mennyi a maximum idő, amit a kutyával "lehet" foglalkozni?
Figyelt kérdés
Pont az ellentéte több kérdésnek. Mivel én itthon dolgozom, gyerekem még nincs, így az egész napom szabad. Páromnak bejárós munkahelye van, szóval ő reggel elmegy, és délután jön haza. Napközben megfőzök, takarítok, vezetem a háztartást. Dolgozni éjszaka szoktam miután a párom alszik. Este 11től kb hajnali 4-5ig. Akkor lefekszem aludni, és délelőtt kelek fel 9 körül (rossz alvó vagyok). Mire felkelek párom már nincs itthon. Szóval egésznapom szabad. A kutya állandóan mellettem van. Kísér mindenhova. Ha mosok ott fekszik le a fürdő előtt, ha főzök akkor is mellettem van. Folyton hozza a labdáját, és nagyon sokat játszunk. Ő nem 3x sétál, hanem 5x egy nap, van hogy 6x. Megszokta már, és mi is. Amikor lent vagyunk van, hogy csak 20-25 perces a séta, de van hogy 1 órás. Ez időjárás függő. Itthon nagyon sokat gyakorolunk, játszunk. Nem veszem észre rajta, hogy unna. Fel nem ébresztem soha, ha alszik, hogy játszunk, vagy valami. Napközben szinte végig fent van. Éjszaka alszik, mint a bunda, én meg dolgozom, de akkoris mellettem van. Nagyon hozzám nőtt. Ezzel ugye nem ártok neki? Olvastam egy cikket, hogyha túl sokat foglalkozol vele, és babusgatod is, akkor megrövidíted az életét. Ez ugye baromság?2018. máj. 8. 10:39
1/3 Szanyú válasza:
Nagyon jó gazdi vagy! Ne olvass hülyeségeket!
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen rendben van. Egyedül az okozhat gondot, ha pl elmentek valahova kutya nélkül, és a kutya bepánikol, mivel nincs hozzászokva az egyedülléthez. Ilyenkor van, hogy órákon át folyamatosan nyüszítenek, ugatnak, stb. De ez is egyedtől függ, vannak nyugis kutyák. A mi kutyánknak elég elmondani, hogy x órakor jövünk, meg se várja, hogy bezárjuk az ajtót, már elmegy és lefekszik a helyére. Elég nyugis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!