Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hány kutyát tartanál maximum,...

Hány kutyát tartanál maximum, ha a hely és a pénz nem lenne akadály?

Figyelt kérdés

Tehát mondjuk adott egy hatalmas ház hatalmas kerttel, helyhiány nem lenne. Tegyük fel bármennyi kutyát el tudsz tartani, mert milliomos vagy :D

Csak a saját személyes véleményed befolyásolja, hogy hány kutyát tartasz, mit érzel túl soknak stb. Nincs rossz válasz :)

2023. aug. 24. 16:16
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
Max. kettő vagy három. Több nevelésére, a velük való foglalkozásra nem lenne energiám, kapacitásom.
2023. aug. 24. 16:18
 2/40 anonim ***** válasza:
78%
Én akkor is csak egyet.Jobban kötődik az emberhez egy ,meg fordítva is.
2023. aug. 24. 16:20
 3/40 anonim ***** válasza:
96%
Maximum kettővel tudnék úgy foglalkozni, hogy ne érezzék magukat elhanyagolva. Ennél többel már nem hiszem, hogy meg tudnék birkózni.
2023. aug. 24. 16:24
 4/40 anonim ***** válasza:
90%
De jó lenne! Akkor nálam a csillagos ég lenne a határ, minden kutyát megmentenék, amelyik rászorul! Volt régen egy film, a Kutyaparadicsom, na olyasmim lenne...
2023. aug. 24. 16:25
 5/40 anonim ***** válasza:
88%

#2 +1 pont. Én is inkább csak 1-el foglalkoznék. Elég ragaszkodó tipus vagyok én is(sokszor hasonlítottak ez miatt már kutyához, komolyan). Szóval ha több lenne akkor lehet hogy valamelyikkel többet foglalkoznék mint a többivel és akkor már egymást is marnák ezért. Ha nem tenyészteni akarod őket, akkor 1-et javaslok. Meg sokkal tartalmasabb dolgokat is lehet egyel csinálni mint több kutya esetén. Illetve mint írtam akár "belviszály" is lehet köztük. Ha az egyiket szidod, akkor hosszútávon az is visszaüthet, mert azt érezheti hogy öt kevésbé szereted.

De nem ragozóm tovább. +1 pont a "csak 1 kutya" véleményre.

2023. aug. 24. 16:25
 6/40 anonim ***** válasza:
93%
3-nál többet akkor sem, ha nem kellene dolgoznom, és nem fenyegetne az öregkori szegénység sem. Persze, elméletben minden másodikat hazahoznám menhelyekről.
2023. aug. 24. 16:27
 7/40 A kérdező kommentje:

Én szerintem 8-ig simán elmennék :D főként mentett kutyák lennének, most 3 van (2 menhelyi, 1 vásárolt) és nem érzem soknak őket, de kinek mi ugye :)

Azt is megértem, aki csak egyet szeretne

2023. aug. 24. 16:30
 8/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha a pénz abszolút nem probléma, akkor nyitok egy óriási menhelyet, veszek fel szakképzett személyzetet és akkor lényegében bármennyit.

Ha saját kutyáról van szó, akkor max 2-3.

2023. aug. 24. 16:34
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Kettőt. Egy kislány rottweilert és egy kan huskyt.
2023. aug. 24. 16:36
 10/40 anonim ***** válasza:
100%
#9 Ejj-Ejj. xD Elég határozott elképzeléseid lehetnek. :D
2023. aug. 24. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!