Hány kutyát tartanál maximum, ha a hely és a pénz nem lenne akadály?
Tehát mondjuk adott egy hatalmas ház hatalmas kerttel, helyhiány nem lenne. Tegyük fel bármennyi kutyát el tudsz tartani, mert milliomos vagy :D
Csak a saját személyes véleményed befolyásolja, hogy hány kutyát tartasz, mit érzel túl soknak stb. Nincs rossz válasz :)
#2 +1 pont. Én is inkább csak 1-el foglalkoznék. Elég ragaszkodó tipus vagyok én is(sokszor hasonlítottak ez miatt már kutyához, komolyan). Szóval ha több lenne akkor lehet hogy valamelyikkel többet foglalkoznék mint a többivel és akkor már egymást is marnák ezért. Ha nem tenyészteni akarod őket, akkor 1-et javaslok. Meg sokkal tartalmasabb dolgokat is lehet egyel csinálni mint több kutya esetén. Illetve mint írtam akár "belviszály" is lehet köztük. Ha az egyiket szidod, akkor hosszútávon az is visszaüthet, mert azt érezheti hogy öt kevésbé szereted.
De nem ragozóm tovább. +1 pont a "csak 1 kutya" véleményre.
Én szerintem 8-ig simán elmennék :D főként mentett kutyák lennének, most 3 van (2 menhelyi, 1 vásárolt) és nem érzem soknak őket, de kinek mi ugye :)
Azt is megértem, aki csak egyet szeretne
Ha a pénz abszolút nem probléma, akkor nyitok egy óriási menhelyet, veszek fel szakképzett személyzetet és akkor lényegében bármennyit.
Ha saját kutyáról van szó, akkor max 2-3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!