Mentés vagy lopás? De most tényleg? Szegény eb éhezik és van olyan is mikor napokon keresztül semmit nem eszik de én rendszeresen etetem jó minőségü táppal nem tesco-sal mint gazdái
Figyelt kérdés
albérletben lakunk a szomszéddal közös az udvar.van egy tündéri keverék kutyusuk Pindur de nem jól tartják szegényt rossz minőségü táp és még a gyerek is bantja kb. 6 éves nem tudom mennyi idős pindu de nem olyan öreg kb 1 éves én mindig etetem és nagyon szeret jobban mint a gazdáit és tegnap nem akartam inni a szememnek szegény kutya kint didergett a jéghideg présházban van fekhelye de nem fér bele ugyan sétáltatják az udvaron belül de a hámtól fullad mert már kinötte azon gondolkoztam hogy mikor el költözünk reggel 5 óra körül beteszem a csomagtartóba és majd ha biztonságos távolba érünk beteszem a hátsó ülésre mielött azt írnátok nincs pénzük a tartására hát van nekik elég sok pénzük mert szinte majdnem minden nap moziba menek és nem akarmilyen üdítöket isznak tehát van pénz mindenre csak szegény pindura nincs .Ma megetetem és ugy kigömbölyödött hogy csak néztem inni is adtam utánna szegénynek mert vizet is csak ritkán kap de akkor is kiborítja a gyerek. Ha elvinném nálam királyi életet élhetne a másik kutyámmal egy leonbergivel Gombóccal2010. okt. 13. 01:17
31/32 anonim válasza:
Hát igen, ez vert helyzet lehetett.
De sajnos minden kutyust nem lehet megmenteni, pedig mind megérdemelné. :-(
32/32 anonim válasza:
szia!jó későn írok,de annyira érdekel,h mi lett a vége ennek a dolognak!!!légyszi írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!